Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek gáz, ha én inkább az a 'kiélem a gyermekorom' típus vagyok? Több minden lent.
Figyelt kérdés
Szóval tegnap is voltunk strandra, és nagyba minden csaj,pasi le volt ülve a medence szélére,és nézegették egymást.Oké,páran pancsoltak a vízbe. Mire mi[lányokul 4-en] kihasználtuk a trambulint,és nagyon jól szórakoztunk. Gáz,ha ilyen a stílusom,és nem olyan 'nőies'?2011. júl. 15. 18:12
1/5 anonim válasza:
nem!
legalább nem bántasz meg egy pasit, sem, "hogy összejössz velük, aztán 1 hét mulva azt mondod, ez uncsiii és nem is szereted"
Ha kiélted magad akkor utána menj bele komoly kapcsolatba, ahol szereted a másikat.
2/5 anonim válasza:
adjon valaki egy töltényt és egy pisztolyt
3/5 anonim válasza:
Kort írhattál volna, mert nem mindegy hogy 12 éves, vagy 16 éves vagy...
4/5 anonim válasza:
Szerintem a nagyon jó az, hogy mered és felvállalod, hogy neked erre van igényed és élvezed is. Teljesen mindegy, hány éves vagy és a korosztályodban mi a szokás, ne feszengj és ne játszd meg magad. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Fogadjunk,hogy többségben lányok írta:D. Ám. kor ha nagyon számít,akkor 14:)
2011. júl. 15. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!