Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány ennyire megváltozik mikor ebbe a korba lép?
háááááát :D azért ezt nem mondanám én 19 vagyok de ált iskbe volt pár olyan dolog h fülem farkam ketté állt :D pedig nem vagyok vmi hűde maradi csávesz [azért ott le ragadtam h a :face book maga az ördög és h a buzulás rossz :D]
19F
Na végre egy normális fiú! :)
Egyébként a kérdésedre válaszolva: Azért mert tisztelet a kivételnek, a legtöbb fiúnak a beképzelt p.csák jönnek be, akik kiteszik mindenüket, és hát a legtöbb lány meg akar felelni az elvárásoknak. És ilyenné válik, csak azért,hogy 15 évesen azzal dicsekedhessen, hogy már a nem tudom hanyadik pasija dugja orrba-szájba. Ha pedig épp nincs senkije, akkor fogja magát elmegy egy buliba, aztán máris van egy srác, aki belebolondul, hogy milyen "csinos", és lefekteti. Csak tudod, az a baj, hogy amíg a fiúk 97%-ának ez tetszik tizenéves korban addig ez így fog működni. Bár már azzal se nagyon értek egyet, hogy 13-14 éves korban olyan aranyosak a lányok, ugyanis ismerek 13 éves szűzk.rvát is, akinek már minimum 5 pasija volt, és azok mellett még kavar 1-2-vel.
Az ilyen dolgok miatt szégyellem sokszor, hogy lánynak születtem...
14/L
20-30 évvel ezelőtt valóban minden más lehetett. Nem volt ennyi semmirekellő, beképzelt, teszem-veszem magam lány, és fiú sem. Ma meg már majdnem mindenki a szexre hajt. Meg megy a cigi, a pia, és ki tudja még mi...
Előző voltam.
Egy előző válaszoló vagyok, talán a 3., 4. nem tudom, aki sokar írt. :)
Nos, hadd szedjem össze, hol is cseszik el a szülők a lányaikat és nevelik őket r ibanccá. Hány éves korban miket engednek már meg nekik.
12: elkezdődik a sminkidőszak.
13: első pasi, csók (ami mondjuk nem gáz), utolsó buszig elengedés a "barinőkkel". Ilyenkor általában már bagóznak is az ifjak.
14: bulizás, pasizás. Nem egy esetben már külön szilveszterezés. Piercing, némely esetben még tetkó is. Itt már totál r ibancok a lányok.
15: ottalvós bulik, haverokkal más városokba járkálás, pasinál ottalvás megengedése. Aktív szexuális élet.
Magyarán 15 évesen már úgy élnek, mint egy 18-19 éves. Pedig még GYEREKEK. Bocsi, de kimondhatom, hogy gyűlölöm a mai kislányokat, van, akitől már hánynom kell.
Ez van, srácok. lúnitúúúnsz!!!
Én meg normális fiúkra nem találok.
Engem csak az éltet, hogy ez a sok kis liba huszon, harminc éves korára, ahogyan mondtad ki fog égni. És aki most tizenévesen normális, az akkor fogja élni a fénykorát. :)
Ugyanis ebben a korban sokan magasról tesznek a normális emberekre, aki nem akar megfelelni másoknak azzal, hogy végig dugatja magát a fél várossal, és emellett minden este részegen tántorog haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!