Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány ennyire megváltozik mikor ebbe a korba lép?
Az a helyzet, hogy a mai lányok már 12-13 évesen is beképzeltek, nézd csak vissza a kérdéseket...
14 évesen meg már agyba-főbe szexelnek, pasiznak, bagóznak, vedelnek. Legalábbis 10 lányból 8 ilyen.
Miért ilyenek? Mert túl sok amcsi filmet néztek, amiel még önmagában nincs gond, csak a szüleik hagyják is, hogy csinálják a hülyeségeket, nem tiltják őket, mondván, hogy "ha tiltom is megcsinálja, csak még titkolni is fogja, azt akarom, hogy őszinte legyen". Ja, őszintén lesz belőle r ibanc, mennyi, de mennyi ilyet láttam! Akkor inkább tiltsák a gyereket, de legalább nem lesz gond. Engem is tiltottak, akkor és ott utáltam is érte őket, de visszagondolva nagyon örülök, hogy nem engedtek meg mindent. Most nem ott tartanék, ahol.
Oké, hogy ez a lázadás időszaka, de az azért nem mindegy, mi ellen lázad. A rendszer ellen, szülők ellen, divat ellen, vagy ami most nagyon divatos, a szüzességük ellen.
Szánakozva olvasom itt az olyan kérdéseket, amik arról szólnak, hogy ki mikor vesztette el. 14-15 évesek írnak olyanokat, hogy már nem egy pasival volt dolguk, vagy a másik véglet az ilyemsi: "14 éves vagyok és szűz és büszke vagyok rá!" Jah, 14 évesen ne legyen rá büszke, mert ez az alap. Ez olyan, hogy én meg büszke vagyok rá, hogy tudok járni, vagy van lábam. Ez természetes, vagy legalábbis annak kéne lennie.
Nah, jól kiadtam magamból pár dolgot, bocs, de engem speciel roppantul idegesítenek ezek a mai kis csitrik, nem várom, hogy az én lányom legyen ennyi idős. Bár aztán igen, nevelés kérdése az egész. Ha a 13 éves KISLÁNY szétteszi a lábait akkor inkább anyukának és apukának kéne először egy jó nagy pofon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!