Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha a péniszem 16-17cm állva az kicsinek számit ahoz képest, hogy most leszek 17 éves?
Figyelt kérdés
És még meddig nől a pénisz? Hány éves korig?2011. júl. 14. 23:46
12/23 anonim válasza:
Én is, de az (sem/)nem dicsőség inkább ciki.
13/23 A kérdező kommentje:
ezt konkrétan mire is irtad, mert nem értem a válaszodat :/
2011. júl. 15. 01:10
14/23 anonim válasza:
most komolyan, milyen válaszokat vársz? változtatni úgy se tudsz rajta, akkor meg minek a kérdés? ha azt mondják, hogy gáz, akkor öngyilkos leszel vagy mi?
15/23 A kérdező kommentje:
nem, csak vlmi infót, hogy a többi velem korú pasinak/fiúnak mekkora, vagy mit tudom én...nem szoktam az ő péniszüket nézegetni ezért nem tudom, hogy az én koromban mekkorának kéne lennie
2011. júl. 15. 01:14
16/23 anonim válasza:
18-20 körül vannak, de valamelyik nagyobb. a tiéd meg kisebb. ha!
na most jobb? :D
17/23 anonim válasza:
De mit érsz az információval? Amúgy meg már válaszoltunk, ha az eszedet feltornázod a farkadból a fejedbe, akkor gondolom ki tudod szűrni, hogy melyik az értelmes válasz...
18/23 A kérdező kommentje:
hát mond akkor te hány éves vagy és az ott "lent" mennyi...ezzel az információval többet érnék el...
2011. júl. 15. 01:27
19/23 anonim válasza:
20/23 szamuráj válasza:
Testvér, nagy a baj! :)
Próbálj meg többet maszturbálni, és a KEZEDDEL nyújtani a péniszszövetet. De csak úgy, hogy neked is jó legyen...
2 év alatt kb. 2cm-t JAVULHAT a hossza, átmérő marad és az állóképesség is növekszik.
Mellesleg 37/F 18cm, a feleségemnek untig elég, probléma nélkül elérem a méhnyakot...
Ja és a lányokat a KEMÉNY izgatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!