Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dawe Derailed kérdése:

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy lány már 3x jártamvele de de 2x megcsaltam.

Még mindíg szeretem és ő is engem de valahogy bekéne bizonyítanom h télleg nemcsalom meg többet. De nemis akarom megcsalni,akkor is csak azér volt mer kicsit összevesztünk.

Adjatok már ötletet hogy bizonyícsam be:)NORMÁLIS VÁLASZOKAT LÉCCI!!

2011. júl. 14. 17:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bocs, de ha van esze, harmadszorra nem fog neked bedőlni, utálom, ha az egyik fél megcsalja a másikat!! És ha legközelebb összevesztek megint megcsalod ?? ááá, ugyan....
2011. júl. 14. 17:08
 2/12 A kérdező kommentje:
nemcsalnám meg
2011. júl. 14. 17:11
 3/12 anonim ***** válasza:
nem hát... duma. sz@rházinak tartom azokat az embereket, akik képesek a másikat megcsalni. miért nem lehet tisztán csinálni a dolgokat?!
2011. júl. 14. 17:14
 4/12 A kérdező kommentje:
részegen csináld már tisztán
2011. júl. 14. 17:15
 5/12 anonim válasza:
Részegen is meglehet állni azt hogy ne csald meg, csak hozzá állás és felfogás kérdése szerintem.
2011. júl. 14. 17:17
 6/12 A kérdező kommentje:
ezel egyetértek de a megcsalás se azvolt h smároltam volna a csajal vagy megb@asztamvolna hanem csak fogdostam
2011. júl. 14. 17:18
 7/12 anonim ***** válasza:
3x jártál vele? Még hányszor akarsz járni vele, egy ember egy emberrel csak egyszer jár. Rosszul is. Nem 2X.
2011. júl. 14. 17:18
 8/12 anonim ***** válasza:
duma, hogy nem tudod megállni részegen. én is voltam már részeg, mégse csaltam meg senkit, pedig lett volna rá ezernyi lehetőségem.
2011. júl. 14. 17:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Először is tuti, hogy 15 alatt vagy, ergo egy kisfiú.

Másodszor tanulj meg előbb helyesen írni és akkor talán több esélyed lesz nála.

2011. júl. 14. 17:20
 10/12 A kérdező kommentje:
jo
2011. júl. 14. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!