Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova tüntek a szép, izléses,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tüntek a szép, izléses, csinos nők?

Figyelt kérdés

Megnéztem ezt az oldalt és elborzadtam.De ezek még mindig jo nőknek számitanak , azokhoz képest, akiket élőben látok strandokon.

Mégis hol a fenében vanna a szép, csins, izléses nők? Milyen gusztustalanok ezek a bikinik??

És milyen teste van a többségnek?

Édesanyám 45 éves, 3 gyereket szült, és váltig állitom, hogy csinosabb az összesnél..Komolyan ennyire alacsony itthon a szinvonal?

Itt a link:

[link]

2011. júl. 13. 17:56
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

"Igen, a másik dolog, hogy a strand nem kifutó"

Hát ahoz képest ezek a lányok elég bátran pózólgatnak.

2011. júl. 13. 19:25
 22/38 anonim ***** válasza:
Én nem pózolni járok oda.
2011. júl. 13. 19:30
 23/38 anonim ***** válasza:
88%
És az miért baaaj?? Pózoljanak! És??! Drága, nem szidni akarlak, biztos szép vagy meg minden, de ez nagy gonoszság. Biztos rengeteg ronda alakú nő van, de most mit tudnak csinálni? Amúgy, ha másnak szerinted gáz az alakja, akkor te miért nem büszkélkedsz inkább a sajátoddal, minthogy a máséval foglalkozz? Pózoljál feltűnőbben, mint a többi nő! Azon amúgy gondolkoztál már, hogy lehet, hogy más meg a te alakodat tartja gáznak? Mert mindenkinek más az ízlése! Vannak olyan nők, férfiak, akik szerint, egy kövér nő sokkal, mint egy sportos. Igaz, hogy elég ritka, de vannak.
2011. júl. 13. 19:37
 24/38 anonim ***** válasza:
Sztem neked kérdező azért furcsák ezek a lányok,mert nem nyakig sminkben vannak,ha vmi extra jó cuccban látnád,és 6 kg vakolattal,egyből azt mondanád,h azta de megb*sznám,márha fiú vagy.
2011. júl. 13. 19:51
 25/38 anonim ***** válasza:

Hát ezeket nézve örülök, hogy jó alakom van, némely arca irdatlan ronda volt, akkor még mindig örülhetek a sajátomnak, tudom vannak nálam szebb nők, de az is igaz, hogy rondábbak is. Jah, és voltak azért egész jó kis bikinik.:D

21/L

2011. júl. 13. 19:55
 26/38 anonim ***** válasza:

EZEK AZÉRT CSÚNYÁK MERT A LEGTÖBB NŐ KI SEM ÁLLHATJA SZÉP NŐKET, MAX HA RÁ LEHET FOGNI HOGY MANIPULÁLT A KÉP.

EZEK VÁLOGATOTTAN RONDÁK.

2011. júl. 13. 20:34
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos lányok, smink nélkül, Fotoshop-os felturbózás nélkül. Ez a valóság, nem amit a magazinokban látsz. Ha ennyire szeretsz másokat elemezni, akkor add meg nekünk is az örömöt, és tölts fel magadról egy képet, ha már ekkora szád és önbizalmad van!
2011. júl. 13. 21:01
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Egészen bámulatos, hogy mennyi tökéletes ember, és kritikus ül ilyenkor (is) a számítógép előtt.
2011. júl. 13. 21:34
 29/38 anonim ***** válasza:

Nem telt nekik 12-15 ezer forintos belépőre 4 napra.

Amúgy is sikerült 30-32 zsidó csajt lefotózni. És sajnos nem a gyönyörű szép zsidó csajok közül.

XL-es felbontásban az összes kép:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. júl. 13. 21:35
 30/38 anonim ***** válasza:
Helmet attól hogy én ronda vagyok még ők is azok. Köztük és köztem annyi a különbség, hogy én nem vagyok rá büszke.
2011. júl. 13. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!