Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova tüntek a szép, izléses,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tüntek a szép, izléses, csinos nők?

Figyelt kérdés

Megnéztem ezt az oldalt és elborzadtam.De ezek még mindig jo nőknek számitanak , azokhoz képest, akiket élőben látok strandokon.

Mégis hol a fenében vanna a szép, csins, izléses nők? Milyen gusztustalanok ezek a bikinik??

És milyen teste van a többségnek?

Édesanyám 45 éves, 3 gyereket szült, és váltig állitom, hogy csinosabb az összesnél..Komolyan ennyire alacsony itthon a szinvonal?

Itt a link:

[link]

2011. júl. 13. 17:56
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Mo.-n sokkal több szép nő van, mint más országokban, habár ez valóban nem a legjobb válogatás... de az utcán minden 3. nő jobb ezeknél, tehát.....
2011. júl. 13. 18:40
 12/38 anonim ***** válasza:

2 jó csajt azért összeszedtem:)

11-es képen a szöszi és a 26-ososn a balszélső barna.

Hát volt olyan kép is, amin szörnyülködtem:D

A csajok legtöbbbje átlagos, vagy átlagon aluli.

2011. júl. 13. 18:43
 13/38 A kérdező kommentje:

Egyetértek.Amugy nem pasi vagyok, hanem lány.

Én kb heti 3 - szor sportolok, igaz nekem ez a szenvedélyem is, örömmel csinálom.

De még ha testet nem is nézzük, milyen előnytelen fürdőruhák vannak itt? Nem hiszem el, hogy nincs valaki, aki megmondja nekik, hogy :ne haragudj, de ez borzalmas.

Amugy ezzel nem kitünnek a tömegből, hanem pont átlagosok lesznek..Nincs bajom azzal, ha egy nő szülés után felszed néhány kilot, de egy tizen vagy huszonéves, egészséges, fiatal lány (és fiu) adjon már magára..

2011. júl. 13. 18:51
 14/38 anonim ***** válasza:

öhm..

ne foglalkozz mással magad útja.. tudod :).

jah és sztm potn h nem átlagosak mivel beszélünk rólluk és ők a témák :) nemde?

2011. júl. 13. 18:53
 15/38 A kérdező kommentje:

Igen, de nem mindegy, hogy miyen okból beszélünk róluk.

Számomra a "különleges" fogalom pozitiv dolgot takar..:)

2011. júl. 13. 18:57
 16/38 anonim ***** válasza:
némelyiknek az alakja és a bikinije is borzalmas,de legjobban az arcuk rontja az összhatást:D egy szép arc egy átlagos alakot is "feljavít"
2011. júl. 13. 19:14
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te ennyire unatkozol? Miért foglalkozol más alakjával, kinézetével?

"Nincs bajom azzal, ha egy nő szülés után felszed néhány kilot, de egy tizen vagy huszonéves, egészséges, fiatal lány (és fiu) adjon már magára.."

Attól, mert te 3x edzel 1 héten és jó az alakod, lehet, hogy más nem tud mit csinálni magával (pl.betegség -ami rengeteg van sajnos az országban). Képzeld, én depresszió miatt túlsúlyos lettem. Igaz, hogy lefogytam, de, az, hogy kövér voltam, meglátszik az alakomon és akkor én ne menjek strandra? Biztosan, csak tökéletes emberek járhatnak strandra, mint te, ugye?

Az, meg hogy ki milyen fürdőruhát vesz fel, milyen a stílusa most miért zavar? Én megmondom őszintén, hogy láttam ezeknél jóval elhízottabb nőket, sokkal rondább fürdőruhákban, de nem igazán érdekelt. Láttam rajta, hogy jól érzi magát a bőrében és ez a legfőbb!!!

2011. júl. 13. 19:17
 18/38 anonim ***** válasza:
Igen, a másik dolog, hogy a strand nem kifutó.
2011. júl. 13. 19:19
 19/38 A kérdező kommentje:

Nem azokat szidom akik a betegségük miatt ilyenek, de valljuk be az elég ritka.

Nem unatkozom, de egész egyszerűen idegesit, hogy 1-2 antinő nem képes adni magára.

Akinek nem inge...

2011. júl. 13. 19:23
 20/38 anonim ***** válasza:
mi ezeken olyan rossz? szerintem csinosak
2011. júl. 13. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!