Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem mondja meg a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja meg a barátom, hogy volt-e már lánnyal együtt "úgy"?

Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy ez a múlt, ne foglalkoztasson, hiszen mi most szeretjük egymást...de akkor is kíváncsi vagyok. Lehet, hogy még senkivel nem volt együtt? 4 barátnőjéről tudok, de elég tiszavirág életű kapcs-ok voltak. Akkor sem értem, miért nem lehet elmondani. (mi még nem feküdtünk le egymással, fél éve vagyunk együtt, ő 18 éves) 17/L
2011. júl. 13. 11:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nos, anno nekem sem mondta barátnőm, egészen addig, amíg már nem volt rajtunk ruha, és épp odaértünk, akkor mondta, hogy lassítsak egy kicsit, mert ő még nem csinálta (18 volt, kicsit meglepődtem, viszont nagyon örültem, annak ellenére, hogy én már nem voltam szűz...).

Szóval, ez is lehet egy megoldás, hogy hagyod, had menjenek a dolgok maguktól, aztán amikor odaértek, úgy is érzed, hogy hogyan kezeli a helyzetet. Én pl. tudtam, hogy neki először egy kicsit fáj, ráadásul elsőre nem is kíván annyit, amennyi nekem úgymond "kell". Figyeltem rá, és ő ezt tudta/észrevette és meg is köszönte. Szerintem Te is észre fogod venni, ha már "rutinosabban" kezeli a helyzetet. Ha meg úgymond bénázik, akkor meg egyértelmű...

Amúgy valószínű szűz vagy úgy vesztette el, hogy nem akar róla beszélni pl. ittasan, ami szerintem elég szar.

2011. júl. 15. 23:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Minek kíváncsiskodsz annyit?
2011. júl. 16. 10:36
 13/13 A kérdező kommentje:
Én azért is kíváncsiskodtam, mert azt hittem, hogy ez ennyi idősen egy alap kérdés a kapcsolatban...mert pl. 28 évesen már úgyis valószínű, hogy az akkori pasim jópár kalandot tud majd maga után...am nem tudja, hogy én az vagyok, mivel azt szokta mondani, őt se érdekli, mert most engem szeretem, engem se érdekeljen...Lehet, hogy tényleg valami buliban történt meg, ha megtörtént...mert tudok róla, hogy régebben elég sokat ment a haverokkal. Am még szép, hogy nem esne jól, ha azt mondaná, hogy az exe jobb volt, mint én :/
2011. júl. 16. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!