Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja meg a barátom, hogy volt-e már lánnyal együtt "úgy"?
Nos, anno nekem sem mondta barátnőm, egészen addig, amíg már nem volt rajtunk ruha, és épp odaértünk, akkor mondta, hogy lassítsak egy kicsit, mert ő még nem csinálta (18 volt, kicsit meglepődtem, viszont nagyon örültem, annak ellenére, hogy én már nem voltam szűz...).
Szóval, ez is lehet egy megoldás, hogy hagyod, had menjenek a dolgok maguktól, aztán amikor odaértek, úgy is érzed, hogy hogyan kezeli a helyzetet. Én pl. tudtam, hogy neki először egy kicsit fáj, ráadásul elsőre nem is kíván annyit, amennyi nekem úgymond "kell". Figyeltem rá, és ő ezt tudta/észrevette és meg is köszönte. Szerintem Te is észre fogod venni, ha már "rutinosabban" kezeli a helyzetet. Ha meg úgymond bénázik, akkor meg egyértelmű...
Amúgy valószínű szűz vagy úgy vesztette el, hogy nem akar róla beszélni pl. ittasan, ami szerintem elég szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!