Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja meg a barátom, hogy volt-e már lánnyal együtt "úgy"?
Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy ez a múlt, ne foglalkoztasson, hiszen mi most szeretjük egymást...de akkor is kíváncsi vagyok. Lehet, hogy még senkivel nem volt együtt? 4 barátnőjéről tudok, de elég tiszavirág életű kapcs-ok voltak. Akkor sem értem, miért nem lehet elmondani. (mi még nem feküdtünk le egymással, fél éve vagyunk együtt, ő 18 éves) 17/L2011. júl. 13. 11:02
2/13 anonim válasza:
egyértelmű..azért mert még szűz, és nem akar beégni
3/13 anonim válasza:
Vagy szűz, vagy prosti van a dologban... (a prostit ebből gondolnám: hogy ez a múlt, ne foglalkoztasson, hiszen mi most szeretjük egymást)
4/13 A kérdező kommentje:
Első két válasz eléggé tetszetős, mivel én ennek örülnék a legjobban:) a harmadik válaszban leírtakon még soha nem gondolkoztam :/
2011. júl. 13. 11:11
5/13 anonim válasza:
Mondd el Neki, hogy ha azért nem akarja elmondani, mert szűz, és nem akar beégni előtted, akkor ne féljen, mert Te kifejezetten örülnél neki, ha Te lennél Neki az első.
6/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már azt se szereti, ha felhozom ezt a témát...nem értem ezt a reagálást, mivel nem vagyok olyan lány, aki kinevetné vagy akármi, ha kiderülne, hogy az...azt is mondta, hogy őt se érdekli, hogy én hány fiúval voltam együtt(pedig eggyel sem)és am is...nem hiszem el, hogy szívesen venné, ha fél város átment volna rajtam -.-
2011. júl. 13. 11:38
7/13 anonim válasza:
szerintem is az lehet, h szűz de nem akarja bevallani... de neked miért ilyen fontos ez, ha látod, h nem akar róla beszélni, miért erőlteted?
8/13 A kérdező kommentje:
Egyrészt azért, mert furcsállom, hogy ennyire tiltakozik...hogy bármi másról el lehet vele beszélgetni, erről meg pont nem...Félek, hogy ettől nem lesz teljesen őszinte a kapcsolat. Másrészt meg azért, mert még én is az vagyok.
2011. júl. 15. 22:41
9/13 anonim válasza:
szerintem szűz.az én barátom nem volt sok lánnyal együtt de mégis tisztáztattam vele.ő se szívesen beszél róluk,mert most szerelmes és akkor nem volt..
amúgy azért hiszem,hogy szűz mert egy fiú aki szerelmes volt belém(és haverom volt)soha nem akart ilyenről beszélni és egyszer amikor rossz passzba volt kinyögte magából,hogy szar neki,hogy 18 és még szűz.mondjuk nem értem ezen mi a szégyellni való..:)
10/13 anonim válasza:
ő tudja hogy te szűz vagy?mertha igen akkor elvileg kár lenne szégyellnie...
még azért nem szoktak ilyenre válaszolni mert szex után jönne az ujabb kérdés:"jobb velem mint az előző csajoddal?" nem eseten sértődés/igen esetén szintén sértődés" biztos csak azért mondod ezt mert ezt akarom hallani...te nem is vagy őszinte"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!