Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ffi miért ffias attól h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ffi miért ffias attól h megőrzi a hidegvérét? ;)

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 20:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
* a látta kimaradt. (nem látta értelmét)
2011. júl. 12. 21:33
 12/23 anonim ***** válasza:
Látod, milyen jó módszer? Minden bunkóságodat bevetheted, mégsem éred el a célodat.
2011. júl. 12. 21:57
 13/23 A kérdező kommentje:
Akkor majd visszavigyorgok és beszólok neki ugyanúgy mint eddig csak hidegvérrel:D
2011. júl. 12. 21:58
 14/23 anonim ***** válasza:
És minek kell neki beszólni? Elmondanám, hogy egy igazi férfi nem ilyen gyökér, mit te.
2011. júl. 12. 22:03
 15/23 A kérdező kommentje:
Ő a gyökér alapból azért vagyok ki.
2011. júl. 12. 22:23
 16/23 anonim ***** válasza:
Annyira azért mégse gyökér, hogy felhúzza magát, és csak te bosszankodsz itt. Már ne haragudj, de ha ő gyökér, akkor te mégjobban az vagy. És a másik dolog: mért is kell beszólogatni neki??? Csak mert neked nem tetszik valami? Nálam ez a szint mégjobban azt erősíti, te vagy a gyökér!
2011. júl. 12. 22:38
 17/23 A kérdező kommentje:
Úgy látod ahogy akarod, de olyan stinten gyökér h másokból is kihozza azt. Pedig én alapvetően nyugodt tremészetű vagyok.
2011. júl. 13. 17:44
 18/23 anonim ***** válasza:

Még mindig nem írtad le, hogy mért nem lehet békén hagyni, mért kell beszólogatni neki!!!! (Kíváncsi vagyok rá, hogy tisztábban lássam a helyzetet.)

Egyébként: Ő mindig is erősebb lesz nálad, mert el tudja viselni a baszogatásaitokat. Megalázhatjátok, akár nyilvánosan is, mégis ő fog győzni mindig. Nőj már végre fel! Mért csinálod ezt?

2011. júl. 13. 19:27
 19/23 A kérdező kommentje:

Nem azért mert jólesik gondolhatod...

Egyébként ez az egész töténet hosszú és bonyolult...

2011. júl. 13. 19:39
 20/23 anonim ***** válasza:

Szeretem a hosszú történeteket. De tényleg nem értem, hogy mért teszed. Én ezt most úgy képzeltem el, hogy biztos egy osztálytársad, folyton egyedül van a srác, és hogy felvágj a csajok előtt, meg a többi haverod előtt, ezt teszed.

Én tényleg csak szeretném megérteni, mert ezzel a folytonos csesztetéssel fogalmad sincs, hogy milyen károkat tehetsz egy emberben. Sajnos ezt én megéltem. Elég jó vagyok abban, hogy bele tudom képzelni magam a másik helyzetébe, és így megértem. De azt az ürességet a köcsögölőkben mindig éreztem, hogy nem bírják felfogni a tetteik súlyát. Lehet hogy a beszólogatásoddal épp most képzel ki egy sorozatgyilkost!!! Mert bizony az ilyenekből származnak. Kívül azt mutatják, hogy kemények, elviselik a csesztetést, aztán ez pár év múlva fog visszaütni... neked milyen érzés lenne? Kérlek gondolkodj el ezen! És ha lehet, hagyd őt békén. Nem szép dolog ezt tenni, és akkor még szépen is fogalmaztam. Ráadásul téged minősítenek a tetteid, nem őt.

2011. júl. 13. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!