Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ffi miért ffias attól h megőrzi a hidegvérét? ;)
Milyen szituációkra gondolsz? :) És miért ne lenne férfias tőle? Vinnyognia kéne, mint egy mérgezett kisegérnek? :P
22/F
Mert ha mondjuk veszekedik valaki mással és képes megőrizni a hidegvérést, felsőbbrendűnek tűnik az "ellenfelével" szemben. Aki pattog, mint valami mérgezett nyúl, abban nem nagyon tudok látni férfiasságot, csak éretlenséget... :)
L17
Gondolom Borsodi (vagy Soproni?) reklám ihlette a kérdést. Szerintem azért, mert agyatlanul fájdalmat okozni bárki tud, de pusztán az ilyen egyedek figyelmen kívül hagyásához sokkal nagyobb hidegvér kell, mint a leverésükhöz izommunka.
Kit tartasz inkább férfinak: a tajparaszt kocsmai verekedőt, vagy azt, aki őt figyelmen kívül hagyva képes jól érezni magát?
Nem tudom szerintem lehet bőven férfias.
valamelyik nap 2 csajjal találkoztam és az egyikkel elkezdtem beszélgetni szóba került politika gazdaság, stb stb És én meg a másik csaj ellentétes álláspontot képviseltünk és mondogattuk a magunk véleményét érveit. Teljesen nyugodtan beszélgettünk erre amikor elváltunk a 3 dik csaj odajött és azt mondta hihetetlen, hogy milyen nyugodtan és szépen dumáltam a csajjal, mert ő már rég faképnél hagyta volna azért amit mondott, hogy milyen bődületes hülyeséget gondolt. Igen hülyeségeket mondott részben de hát ez van nem lehet mindig mindenki okos.
De láthatóan nem érzi jól magát.
Lekezelően viselkedik MINDEN emberrel, pedig nem csináltunk vele semmit, aztán ha valaki beszól (volt h nyilvánosan megalázták szóban) csak az illető képébe vigyorog.
És igen, felb*ssza az agyamat. Vigyorogjak vissza vagy mi a fene ?
Jó ilyen szempontból nem férfias egyáltalán így bármit teszel ki tudja forgatni. Legjobb ilyenkor faképnél hagyni, biztos fel akarja b@szni az embert.
Hú én biztos nem bírnék ilyen emberrel sokáig együtt lenni, egy légtérben.
"aztán ha valaki beszól (volt h nyilvánosan megalázták szóban) csak az illető képébe vigyorog."
Pont ezt írtam le, hogy EZ az a fajta viselkedés, amit értékelni tudok. Látod? Felhúzott téged. Mért? Mert nem állt le veled vitatkozni, mert nem értelmét. Ez a vigyorgás arra mutat, hogy szánalmasnak látta a beszólogatásotokat. Igen, vigyorogj vissza. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!