Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők mi kell még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők mi kell még nektek, szinte minden nektek kedvez. (? )

Figyelt kérdés

Először is tisztelet a kivételnek!

A nők könnyebben megkapnak mindent ez igaz, de az olyan lányokat nem értem akik még ezek után sem állnak le, és minél több dolog kell nekik. (autó, pénz stb...)

Mégis sokszor hallani, hogy sírnak mert lenézik őket.

Őszintén szólva nem értem a kivételezéseket se, ugye a nyugdíj korhatárban is, munkahelyeken is sok a kivételezés, meg még van pár dolog.

De például párkapcsolatokban is (nem egy barátomtól hallottam, és tapasztaltam) gyakran van olyan, hogy a férfi hibázik akkor a lány simán kiteszi a szűrét, míg fordított esetben a férfi könnyebben megbocsát.

Szóval amiket nem értek az, hogy a lányoknak miért könnyebb véget vetni egy kapcsolatnak?

Miért csinálnak nagy ügyet mindenből?

Miért van az állandóan, hogy ők el vannak nyomva? mikor ez nem igaz.

És nekik mikor van az a pont, hogy elég? Tehát, hogy leállnak és nem kell több nekik.

Miért van az, hogy a lányok fiatalabb korban többet váltogatják a barátaikat mint férfiak a barátnőiket? És minden lelki ismeret furdalás nélkül tovább tudnak állni?

2011. júl. 12. 16:20
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

De ez mindenkire igaz, van aki él vele van aki nem.

De ha ygy tetszik nesze javítok X nőkre igaz ez.

2011. júl. 12. 16:37
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem fő város. Az én környezetemben vannak ilyenek sajnos, és ezeket a nőket nem értem, hogy őket mi hajtja?
2011. júl. 12. 16:39
 13/22 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés egyértelműen provokáló, ha te ezt nem látod be, az a te bajod.

Az, hogy nem látod, hogy miért vannak a nők kivételes helyzetben a nyugdíjazás korát illetően, és hogy miért bánnak velük inkább "kesztyűs kézzel", megint a te bajod, bár szerintem ha kicsit belegondolnál, egyből rájönnél, hogy ennek mi az oka.

Nem kötelező minket szeretni, van más opció is. Egyébként, ha vennéd a fáradságot, és beírnál néhány kulcsszót a keresőbe, akkor ezer meg ezer kérdést/választ olvashatnál ezzel a témával kapcsolatban. Kicsit (nagyon) unalmas már. A nők is sorolhatnák a problémáikat, de érdekes módon ezen az oldalon mindig a puhap.csű kisfiúknak sír a szájuk. Bocs, de már tényleg idegesítő.

19/L

2011. júl. 12. 16:40
 14/22 A kérdező kommentje:

Ok akkor olvasd a farokméretes kérdéseket, meg azt, hogy 13 évesen gáz-e ha nincs pasija egy csajnak.

Meg, hogy 14 évesen gáz e 25 éves csávóval összejönni.

Nem akartam provokálni, kifejezetten arra a csoportra értettem akik ezt csinálják.

2011. júl. 12. 16:43
 15/22 anonim ***** válasza:
nyugdíjhoz annyit,hogy nem te szülsz és mellette dolgozol,vezeted a háztartást és neveled a gyereket.tévednék? javíts ki akkor.;)
2011. júl. 12. 17:06
 16/22 A kérdező kommentje:
vannak olyanok akik igen. de elmondtam, hogy azokra értem akik kihasználják.
2011. júl. 12. 17:16
 17/22 anonim ***** válasza:

Azok a lányok tehetik ezt meg, akik elég magabiztosak, akik tudják, hogy hiába használnak ki pasikat, utána ugyanúgy futnak utánuk...ez természet kérdése, de semmiképp sem általános dolog ez, sokan valamilyen korábbi sérelemért csinálják...gyerekkori dolgok, ettől gyakran "gonosszá" válnak a nők..míg a férfiak inkább magukba fojtják. A nyugdíjhoz nem szólnék hozzá. A fiatal lányok gyakrabban váltogatják a pasijaikat, ez se általános dolog, de tudod van az a mondás, amit főleg lányok használnak előszeretettel, hogy : ha egy fiú egy buliban csókolózik 10 csajjal, akkor milyen fasza csávó, míg ha egy lány smárol 10 pasival akkor mekkora r*banc. Így talán ebben bent van a "már csak azért is" .

A nők elvannak nyomva... Kit vesznek komolyabban? Pl. egy üzletvezetésben? A férfit vagy a nőt?

Ennyit fűznék hozzá.

2011. júl. 12. 17:20
 18/22 anonim ***** válasza:
szerintem egyszer próbálj meg menstruálni, rögtön befogod egy életre.
2011. júl. 12. 17:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Azért mennek tovább a lányok minden lelkiismeret furdalás nélkül tovább egy kapcsolatbol mert tudják hogy ugyis lesz másik barátjuk.. egy lány sokkal könnyebben talál magának barátot mint egy fiu barátnőt. Ezért is váltogatják gyakrabban a barátjukat mert megtehetik. Csak egyszer pofára fognak esni.
2011. júl. 12. 18:01
 20/22 anonim ***** válasza:
Utolsó: Nem, a lányok azért váltogatják könnyebben a pasikat, mert ők belátják, hogy egy "vele vagyok, mert nincs jobb" - kapcsolatnak nincs értelme:)
2011. júl. 12. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!