Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők mi kell még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők mi kell még nektek, szinte minden nektek kedvez. (? )

Figyelt kérdés

Először is tisztelet a kivételnek!

A nők könnyebben megkapnak mindent ez igaz, de az olyan lányokat nem értem akik még ezek után sem állnak le, és minél több dolog kell nekik. (autó, pénz stb...)

Mégis sokszor hallani, hogy sírnak mert lenézik őket.

Őszintén szólva nem értem a kivételezéseket se, ugye a nyugdíj korhatárban is, munkahelyeken is sok a kivételezés, meg még van pár dolog.

De például párkapcsolatokban is (nem egy barátomtól hallottam, és tapasztaltam) gyakran van olyan, hogy a férfi hibázik akkor a lány simán kiteszi a szűrét, míg fordított esetben a férfi könnyebben megbocsát.

Szóval amiket nem értek az, hogy a lányoknak miért könnyebb véget vetni egy kapcsolatnak?

Miért csinálnak nagy ügyet mindenből?

Miért van az állandóan, hogy ők el vannak nyomva? mikor ez nem igaz.

És nekik mikor van az a pont, hogy elég? Tehát, hogy leállnak és nem kell több nekik.

Miért van az, hogy a lányok fiatalabb korban többet váltogatják a barátaikat mint férfiak a barátnőiket? És minden lelki ismeret furdalás nélkül tovább tudnak állni?

2011. júl. 12. 16:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Mivel minden mondatod egy általánosítás, így felesleges érdemben válaszolni erre a kérdésre.
2011. júl. 12. 16:22
 2/22 A kérdező kommentje:
Talán ha el tudnád olvasni a legelső mondatot nem mondanál hülyeséget.
2011. júl. 12. 16:23
 3/22 anonim ***** válasza:
Mert ilyen a nők nagy része.
2011. júl. 12. 16:26
 4/22 anonim ***** válasza:
Értem, tehát van pár kivétel, de egyébként _MINDEN_ nő ilyen. Ja, ez nem általánosítás. OMG.
2011. júl. 12. 16:27
 5/22 anonim ***** válasza:

De ha gondolod:

"De például párkapcsolatokban is (nem egy barátomtól hallottam, és tapasztaltam) gyakran van olyan, hogy a férfi hibázik akkor a lány simán kiteszi a szűrét, míg fordított esetben a férfi könnyebben megbocsát."

Oké, a környezetemben pont fordítva van. Akkor most kinek van igaza?

2011. júl. 12. 16:28
 6/22 A kérdező kommentje:

Elárulnád hova van írva, hogy minden nő ilyen te szerencsétlen?

Értsd már azokra akik nem bírnak leállni, f*sznak kell belekötni a kérdésbe. Nehéz lenne jól értelmezni egy kérdést? LE írtam, hogy az olyanokra értem ezeket a dolgokat akik úgy viselkednek.

F*sznak kell belekötni.

2011. júl. 12. 16:32
 7/22 A kérdező kommentje:
Értsd az olyanokra akik ezt csinálják.... ez nehéz?
2011. júl. 12. 16:33
 8/22 A kérdező kommentje:
meg ha ennyire belemész oda van írva, hogy MINDEN párkapcsolatban?
2011. júl. 12. 16:33
 9/22 anonim ***** válasza:

És azt hova írtad, hogy csak x nőre érted? Idézek:

"A nők könnyebben megkapnak mindent ez igaz" <-- nem, nem igaz. Egyes nőkre igaz, másokra nem, férfiaknál ugyanígy.

2011. júl. 12. 16:35
 10/22 anonim ***** válasza:

Hát, én is több olyat hallok a környezetemben, hogy a srác össze-vissza féltékenykedik, közben ő lép félre, de a lány megbocsát... más kérdés, hogy ezek a lányok buták.

Egyébként remélem tudja az, aki ilyen kérdéseket kiír, hogy ezeket a levegőbe kiálltja lényegében... összesen kétféle választ fogsz rá kapni: felháborodott válaszokat nőktől, hogy már pedig ők is a tisztelt kivétel részei, illetve helyeslő válaszokat hozzád hasonlóan sokat csalódott férfiaktól... vagy azt várod, hogy majd egy lány leírja, hogy én is ilyen vagyok igen, és ekkor meg ekkor nem követelőzök meg hisztizek már tovább ok nélkül?

Amúgy most jutott eszembe: te merre laksz? Nem tudom, ez lehet fővárosi tendencia, mert itt Debrecenben még a tágabb környezetemben se ismerek egy ilyen élősködő nőt se. 23L

2011. júl. 12. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!