Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet pasim? Ez miattam van?
Figyelt kérdés
15 éves vok. már mindenkinek van pasija csak nekem nincs.2011. júl. 12. 12:59
11/35 anonim válasza:
hát nem 15 évesen, és nem siránkoztam, hogy jaj nincs pasim, mit tegyek :( szánalmas vagy.
13/35 anonim válasza:
Majd ha 10 év múlva is olyan problémád lesz gyere vissza és akkor kérdezd meg. Most még ne ezzel foglalkozz.
14/35 anonim válasza:
ha Miskolc körüli vagy írj, beszéljük meg miért nem volt :D
F17
15/35 A kérdező kommentje:
az elsőt nem értem
2011. júl. 13. 15:06
16/35 anonim válasza:
Nekem se volt még pasim, pedig jóval idősebb vagyok nálad és vagyunk még így páran. Nem is szeretném, hogy legyen! Szóval nem igaz, hogy csak neked nincs.
27F
17/35 anonim válasza:
15 évesen én is így voltam: mindenkinek votl pasija, senki nem volt szűz, csak én voltam egyedül. Suli év végére megtaláltam az igazit, azóta is vele vagyok:)
Csak ne keresd. Majd megtalál. Úgyse kell sietni:)
20/L
18/35 anonim válasza:
Nekem is írhatnál,hátha lesz vmi,ha más nem barátság. :)
19/35 A kérdező kommentje:
utolsónak:
Mi a neved hány éves vagy és hol laksz?
2011. júl. 15. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!