Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ott aludtam exemnél úgy, hogy barátommal még együtt voltam! Megcsaltam vajon barátomat?
Na szóval... volt róla már szó exem és köztem, hogy ott alszom nála valamikor. elköltöztek egy panelba, ahol megáldotta a sors egy franciaággyal és felvetette az ötletet a nap folyamán, hogy ha gondolom, akkor ma aludjak ott. ott aludtam, de nem feküdtem le vele. Mindketten csak egy alsóneműben és egy pólóban aludtunk, mivel alapból g**re meleg volt. magára rántott, rám feküdt, fölé másztam, hátulról átkarolt, s többször volt olyan pillanat, amikor egy hajszál választott el engem attól, hogy megcsókoljam.
Ő is mondta, hogy ez nem megcsalás, de én nem tudom eldönteni. Mind ennek már három hete, de én azóta ezen rágódom. Szeretnék újra nála aludni, mert imádom azt a lakást és nagyon, tényleg nagyon jó volt vele aludni. Tudni, hogy ott van az a személy mellettem, aki nekem nagyon fontos és sokat jelent!
Nem a lakásukba vagyok én beleesve, hanem exemet nem tudtam még egy év után sem elfelejteni x)))
Anno amikor másik lakásban laktak, akkor sem a lakás miatt mentem fel, hanem mert szeretek exemmel lenni és élvezem az együtt eltöltött időt x)))
Ahhh
Mindegy...bár a lakást Te hoztad szóba....eredj vissza....behúzott...szeméremajkakkal....hiszen erre vágysz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!