Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs semmi önbizalmam! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs semmi önbizalmam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Annyira,de annyira elegem van ebből!!Régen is ez volt a problémám,és igazából még mindig ez,de vannak jobb időszakok,amikor annyira nem jön ez elő belőlem.De most megint,és rettenetes.Igazából a külsőm miatt van,egyszerűen nem tudom elfogadni magam!!:( Sokan mondják,hogy szép vagyok,lányok is,de pasik is odajönnek hozzám,ők is mondják,hogy egy ilyen szép lánynak hogy hogy nincs barátja,meg hasonlók.De én ezt komoly nem érte!?Mire fel mondják ezt???

Segítsetek,kérlek,ebbe már beleörülök!:(

17/L

2011. júl. 12. 00:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem a fiúktól, barátnőktől, rokonoktól kell várni az önbizalmat. Ők sosem fogják megadni neked. Hiába mondja bárki azt neked hogy szép vagy kedves vagy stb. hogyha te nem hiszed el.

Saját magadnak kell elfogadnod a tested, a lelked. Mindenen tudsz változtatni csak akarni kell.

Egy jó frizura, smink, kozmetikus sokat tud segíteni rajtad.. Az a lényeg hogy ne akarj másokhoz hasonulni. Ne akarj olyan lenni mint a modellek a kifutókon, vagy azok akikre felnézel. Hanem találj rá önmagadra.

Kezdd az alapoktól mi az amit valóban te szeretsz/nem szeretsz és mi az amit csak azért "szeretsz" mert mások azt mondták.

Figyeld meg hogy viselkedsz egyes helyzetekben, mit miért teszel, és miért épp úgy. Milyen érzéseket keltenek benned bizonyos cselekedetek? (sétálás a naplementében, beszélgetés a barátokkal..stb-barmilyen cselekvés)

Írd fel a jó és rossz tulajdonságaidat egy-egy papírra, és gondolkozz el azon hogy a rossz tulajdonságaid valóban olyan rosszak-e. Milyen helyzetekben faraghatsz előnyt a rossztulajdonságaidból?Pl gyakran makacs vagy, ergo saját fejed után mész, de miért is baj ez?ki mondta azt hogy a makacsság rossz tulajdonság? Melyik az a helyzet ahol a makacsságom előnyt jelenthet? Pl. kiállok a véleményem mellett nem vagyok befolyásolható.

Ja és ne a rossztulajdonságaidra koncentrálj állandóan, hanme koncentrálj arra amit úgy érzel hogy igazán jó benned.

2011. júl. 12. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!