Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélné, ha valaki bevallaná,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélné, ha valaki bevallaná, hogy Dubajozott?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 19:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Màr hogyan kell azt érteni, hogy Dubajozott?

Ha arról szól a kérdés, amire én godolok, semmi közöm hozzà, mindenki azt csinàl a testével,amit akar.

2011. júl. 11. 19:34
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
Feltétlen! Minden pénzért nyújtott szexuális szolgáltatást elitélek, mert olyan helyzet nem létezik, amelyben egy nő a testét áruként kell, hogy használja.
2011. júl. 11. 19:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az Anikó legalább bevallotta. Amúgy rengeteg imserősöm él ebből külföldön. Csak nem Dunajban hanem Németországban, vagy Ausztriában..
2011. júl. 11. 19:36
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

szerintem elég gáz, hogy magyarországon minden második nő kurv.a a szó szoros értelmében...Nagyjából minden diáklány fent van meztelenül valamilyen sze.x hirdetésben, vagy kimegy külföldre "hostess" munkákra (d.ugni)vagy esetleg egy gazdagabb pasas "támogatja" de olyat is ismerek aki csak szexchat modell,vagy táncoslány...

Igaz, hogy a magyar nők nagyon szépek, na de hogy ennyire hülyék...

2011. júl. 11. 19:38
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Mert volt annyi esze, hogy sok pénzt kér azért, amit mások ingyen/egy csokor virágért csinálnak?
2011. júl. 11. 19:38
 6/16 anonim ***** válasza:
73%
Igen. Mivel nő vagyok, így szomorúvá tesz, hogy a férfiak ilyen nők miatt az egész női nemre rámondják, hogy k.rva.
2011. júl. 11. 19:40
 7/16 anonim ***** válasza:
50%

19:38

:)Ezt mondom én is mindig a férjemnek!

2011. júl. 11. 19:41
 8/16 Darcy01 ***** válasza:
Igen.
2011. júl. 11. 19:42
 9/16 anonim ***** válasza:
71%
En nem elitélem õket, hanem rettentõen sajnàlom, hogy ilyesmire képesek a pénz miatt.
2011. júl. 11. 19:43
 10/16 anonim ***** válasza:
67%
Az a legszebb, hogy nemcsak dubajoztak, hanem a hazai politikai-gazdasági "elitet" is kiszolgálták! Szégyen, ha egy nő ebből akar megélni, komoly megaláztatások árán. Mint az ókori rabszolganők, azt tehetik velük, amit akarnak ocsmány vén milliárdos arabok például. Nem is nők ezek, hanem nőstények.
2011. júl. 11. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!