Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy a nálam idősebb férfiak érdekelnek? Apám, esetleg nagyapám korúak is? Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 19:21
21/38 anonim válasza:
pondera888@gmail.com inkább ide írj egy mélt,
u.i.: Anál forevör (hogy tudd ki vagyok)
22/38 A kérdező kommentje:
Te különben mi a sz*rt akarsz ? :))))) Nincs nagyon mit mondanom XD
2011. júl. 11. 21:08
23/38 anonim válasza:
Húha! Valaki itt nagyon seggbe akar rakni. XD
30-50 évesek nem fognak egy 15 évessel foglalkozni. Gyerek vagy(nekik).
Nekem a nagypapa korról a 60 fölöttiek jutnak eszembe, bár én idősebb vagyok, mint te.
25/38 A kérdező kommentje:
ugyan már:DD
2011. júl. 11. 21:10
26/38 anonim válasza:
iwiwen face-en megnézhetlek? emailben küld linket, csak barátkozom :)
27/38 A kérdező kommentje:
pedofil vagy, drága ?=)
2011. júl. 11. 21:26
28/38 anonim válasza:
Nem, csak 50 éves munkanélküli és unatkozom, te pedig egy értelmes lánynak látszol, akivel szívesen elbeszélgetnék.
29/38 A kérdező kommentje:
ok:) de nevemet nem adom ki, ha nem baj.
2011. júl. 11. 21:36
30/38 anonim válasza:
na ezek szerint ő lehet pedofil??? te meg nem lehetsz gerontofil? érdekes!!!
sztem csak unatkozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!