Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Gáz? Esélytelen vagyok akkor?
természetesen igen, ez azt jelenti!
ui: remélem érzékeled az iróniát! ennyire nem kéne a facebooknak/ban élned!
áááááá, ugye ez csak kamu kérdés?
Én nagy ritkán lájkolgatok képeéet, pedig sok ismerősöm sok képet feltölt. És ez nem azt jelenti, hogy őket nem lájkolom.
Ezt komolyan gondolod?
Hova fajul ez a világ? Anyyáááááám.
Mekkora gondok...
A neked bejövő lányok valószínűleg oly népszerűek, hogy a napi ezer hír között nem veszik észre a te képeidet. Vagy pedig amellett, hogy facebookon élsz, még csúnya is vagy...
De lehet jobban jársz, ha a fiúkat választod...
ezt eltúlzod, kérdező. én ma találtam meg facebookon h egy ált iskolai! (most végzek gimiben) oszt társam nem volt barátnak jelölve. pedig szerettem. semmit nem jelent. mépg nem nézte meg, vagy nem tom.én is volt h lájkoltam vmit amit amit már 6x láttam de csak 6.szorra tetszett.
am a facebook lájk sztem az alapján megy h mi a menő. legalábbis azt vettem észre. partiarcokat poartiarcok, és így tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!