Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit jelent? Gáz? Esélytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Gáz? Esélytelen vagyok akkor?

Figyelt kérdés
Facebookra töltöttem föl kb 2 napja képeket! ÉS egy lány sem lájkolta volna be olyan, aki nekem bejön! Csak 1-2 lány ,aki nem jön be nekem! Ez jelentheti azt, hogy nem jövök be a lányoknak? 17/F
2011. júl. 11. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem látnom sem kell az a képet, hogy tudjam, hogy nem jössz be...
2011. júl. 11. 18:57
 2/8 anonim ***** válasza:

természetesen igen, ez azt jelenti!

ui: remélem érzékeled az iróniát! ennyire nem kéne a facebooknak/ban élned!

2011. júl. 11. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:

áááááá, ugye ez csak kamu kérdés?

Én nagy ritkán lájkolgatok képeéet, pedig sok ismerősöm sok képet feltölt. És ez nem azt jelenti, hogy őket nem lájkolom.

2011. júl. 11. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezt komolyan gondolod?

Hova fajul ez a világ? Anyyáááááám.

2011. júl. 11. 18:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Mekkora gondok...

A neked bejövő lányok valószínűleg oly népszerűek, hogy a napi ezer hír között nem veszik észre a te képeidet. Vagy pedig amellett, hogy facebookon élsz, még csúnya is vagy...

De lehet jobban jársz, ha a fiúkat választod...

2011. júl. 11. 19:00
 6/8 anonim ***** válasza:
volt valami facebook app, ahol licitálni lehetett képekre, ott próbáld ki magad.. Owned, vagy hasonló neve volt, talán még létezik.
2011. júl. 11. 19:00
 7/8 anonim ***** válasza:

ezt eltúlzod, kérdező. én ma találtam meg facebookon h egy ált iskolai! (most végzek gimiben) oszt társam nem volt barátnak jelölve. pedig szerettem. semmit nem jelent. mépg nem nézte meg, vagy nem tom.én is volt h lájkoltam vmit amit amit már 6x láttam de csak 6.szorra tetszett.

am a facebook lájk sztem az alapján megy h mi a menő. legalábbis azt vettem észre. partiarcokat poartiarcok, és így tovább

2011. júl. 11. 19:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2011. júl. 11. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!