Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácoknál melyik az a korosztály amelyik csak szexet akarja?
Figyelt kérdés
Lehet hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdést de másképp nem tudtam.2009. márc. 31. 09:14
12/14 anonim válasza:
Onnan tudod megállapítani, hogy csak a szexet akarja e, hogy meghallgatod, lélegzik e. Ha igen, akkor csak szex. Ha nem, akkor nem. :)
13/14 anonim válasza:
28 évesen már általában be van nőve a feje lágya egy átlag pasinak...ha nincs, akkor az soha nem is fog...mellesleg az én tapasztalataim szerint olyan 12-13 éves kortól egészen 20-21-ig gyerekesek a pasik ebben a témában és csak a mennyiség a lényeg, nem a minőség... de utána elkezdenek komolyodni...és vannak persze kivételek is, pl akik már 17-18 évesen is érett fejjel tudnak gondolkodni, de ez sajnos ritka mint a fehér holló :)
14/14 anonim válasza:
Nekem a 26 éves barátom is csak azt akart...Vannak, akik egész életükben a farkuk után mennek, szal nem lehet külön korosztályt megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!