Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hgy a lányoknak csak a nagyképű bunkók kellenek, és nem a normális?
ja és az első kommentelőnek: kimondta hgy én eggyáltalán attol hgy normális vagyok becsicskulnék a csajoknak?
egy szóval sem mondtam ilyet,én csak azt szerettem volna elmondani hgy miért csak a nagyképü csávokkal jönnek össze,mert azzal nincs semmi gond hgy ők is törődnek a lánnyal,csak zavar hgy csak a nagyképü ember kell a nőknek.
egyből meglátják az izomagyat és ott elélveznek.azért ez szánalom :S:S
neked is csak azt tudom mondani hogy olvass PUA könyveket, én SE értettem ezt, de már értem DOMINANCIA, és ÉRZELMEK kifejezése, testi érintkezés stb. vonzalomkeltés, konfort, csábítás stb.
így már lesz bnőm :D
evolving to PUA
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-11 17:53
PONT
16:15
Valószínűleg nem jössz be neki. Látod kérdező, nézőpont kérdése, hogy ki nagyképű bunkó és ki nem, ebben az esetben te az voltál, hisz nem mondtad meg neki, hogy nem jön be, csak egyszerűen nem írtál vissza...
Te meg ne foglalkozz vele, biztosan aranyos szép lány vagy, akármit is gondolsz magadról, boldog leszel.
17/F :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!