Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy sexeltem hogy még nem jött meg. Lehetek terhes?
ma 13:45
Neked is sok eszed lehet a szexhez. Akkor kit hibáztassunk, ha nem őt és a 16 éves kölköt... Te ezt honnan tudod így biztosra?
neharagudj butavagy.
arra már van eszed, hogy lefeküdj valakivel, akkor arra is lehetne hogy védekezzetek.
nem csak jó oldala van a dolognak. szerintem jólenne ha beszélnél erről anyukáddal, hidd el ők mindent jobban tudnak, mint mi:)
először is. megérte legalább azzal a felelőtlen sráccal elvesztened, azt amit csak egy embernek adhatsz oda?
nem véletlenül felnőtteknek találták ki a dolgot. agyban kell megérni először hozzá.
legyél óvatosabb az ilyenekkel, mert a te korodban nagyrib@ncnak nézik az ilyet. neharagudj ha keményen fogalmaztam, de néha helyre kell csapni az ember fejét:)
ma 14:38
Ne haragudj, de én egyáltalán nem mondtam semmit biztosra, ezt nem tudom honnan vetted. 50-50% esélye van, tehát vagy igen, vagy nem. Csak javaslatokat tettem neki, hogy mi van ha ez meg ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!