Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy sexeltem hogy még nem jött meg. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Még egyálltalán nem jött meg a menstruációm, és úgy sexeltem egy sráccal, a sárc tapasztaltabb volt mert ő 16 éves volt, és nem védekeztünk. én 13 vagyok2011. júl. 11. 12:27
11/30 anonim válasza:
Akkor kis arany bogaram, kb. 2 hét múlva bemész szépen a gyógyszertárba és veszel egy tesztet, le van írva, hogy működik, csak fel kell fogni agyilag. Amúgy legalább beléd ment el?
12/30 A kérdező kommentje:
Igen. -.-
2011. júl. 11. 12:57
14/30 anonim válasza:
Ehh... Sok eszetek volt, mind a kettőtöknek. Csak 2 hét múlva fogod megtudni, hogy mi is a helyzet a teszt segítségével. Ha pozitív, akkor beszélj anyukáddal, meg azzal a gyerekkel is. Ha negatív, akkor rohadtul adj hálát az égnek.
15/30 anonim válasza:
Bizony vannak olyan kivételes alkalmak,amikor a peteérést nem kíséri vérzés..szóval lehetsz !
16/30 anonim válasza:
Gratulálok hogy ennyi eszetek van:)-.-
17/30 A kérdező kommentje:
A Qrva életbe!! :@ :'(
2011. júl. 11. 13:37
19/30 anonim válasza:
Remélem megérte azt a kb. fél órát, amíg együtt voltatok, hogy most idegeskedj ez miatt. Legalább a 16 éves gyerek jelentkezik, vagy beszéltetek azóta? Szerintem ezeket a dolgokat közöld vele, hogy bírósági ügy lehet ebből.
20/30 Andrea_13 válasza:
biztos nem lesz baj, most már megtörtént és ne hagyd hogy mindenki téged hibáztason. Ne csinálj most semmi bolondságot és kapcsolj le egy percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!