Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak egy hülye kérdés!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy hülye kérdés!?

Figyelt kérdés
Ha a barátnőm a tenyeremet kör-körösen simogatja akkor is azt jelenti hogy kíván vagy akar valamit?? Lány vagyok én is!
2011. júl. 11. 09:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jó döntés lenne ha lenne annyi bátorságom.. :)
2011. júl. 14. 23:04
 12/15 anonim válasza:
Várjunk csak!Nálatok lányoknál van ilyen lezbikus beütés? :O:D Am szerintem is próbáld meg,mit veszíthecc...
2011. júl. 30. 00:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo.Az hogy valaki a kezedett simogatja (foleg ha 1 atlagos baratno) az nem epp annak a jele hogy barmit is akar tolled.

Nekem van 1 olyan nagyon-nagyon gyanum,hogy ezt inkabb te csak bekepzeled,vagy te akarsz netan tole valamit.

Nem tudom hogy is van ez a "meleg/lezbi" dolog,de szerintem azert (bar vannak) nem mindenki akar aka`r csak 1 lezbikus "ejszakat" eltolteni.

Erdekelne a korotok

2011. júl. 30. 00:37
 14/15 anonim ***** válasza:

ha megint simogatja az azt jelenti majd,hogy a következő együttlétnél engem is be kell vonnotok harmadiknak:))

30/F

2011. júl. 30. 01:07
 15/15 anonim ***** válasza:
a saját tenyerét simogatja akkor lehet csak viszket. ha egy másik tenyerét akkor jelenti azt,hogy kívánja.
2011. júl. 30. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!