Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak egy hülye kérdés!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy hülye kérdés!?

Figyelt kérdés
Ha a barátnőm a tenyeremet kör-körösen simogatja akkor is azt jelenti hogy kíván vagy akar valamit?? Lány vagyok én is!
2011. júl. 11. 09:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Ez egy célzás arra, hogy inni akar veled egy kávét.
2011. júl. 11. 09:57
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Ha közben szép szemekkel néz rád, és lassan cirógat, akkor igen, elképzelhető! :)
2011. júl. 11. 10:03
 3/15 KaTriinn ***** válasza:
100%
Én voltam már lánnyal. Vonzódom mind a két nemhez. Ha a barátnőm nekem ezt csinálta akkor tudtam, hogy akar valamit. :))
2011. júl. 11. 10:03
 4/15 A kérdező kommentje:
Hát nézet nagyon szépen közbe! Meg hát folyton szépen néz rám. Néha azt veszem észre a szemébe hogy azt szeretné hogy csókoljam meg, de én meg nem merem mert beetetem magamnak hogy áhh úgyse meg ilyenek. S akkor amiket csinál, múltkor is nyakon csókolt aztán volt hogy megöleltem s mondta meg ne csókolj! Most nem tudom hogy mi ez nála. Voltunk már együtt ÚGY 2X is s hát lehet még szeretné.. szerintetek?? Amúgy van barátja.. :s :(
2011. júl. 11. 10:22
 5/15 KaTriinn ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Lehet hogy akar még valamit. Volt nekem is olyan, hogy mondtam a barátnőmnek, hogy megne csókoljon ... (mert különben végem lett volna :P ) ..! De ha már voltatok együtt 2x, és amiket mondasz, hogy csinál. Akkor csak egy üres szoba kell és eldől minden. Menj el vele valahova, vagy hívd el magadhoz. legyetek ketten. Ha akkor is ezt csinálja akkor meg ne fogd vissza magad, csináld te is azt amit jónak látsz! Ha visszautasít akkor csak hülyül veled, de ha nem akkor lesz egy jó estétek! :P ;)
2011. júl. 11. 10:29
 6/15 A kérdező kommentje:
Mindig kettesbe vagyunk nála! Akkor csinálja ezeket amiket csinál :) Tennék én dolgokat csak az a baj félek hogy mi van ha nem akarja meg félek hogy nehogy megromoljon a barátságunk...
2011. júl. 11. 10:48
 7/15 anonim ***** válasza:
66%
Nézhetem?
2011. júl. 11. 13:08
 8/15 KaTriinn ***** válasza:
100%
Ha eddig nem romlott meg akkor ezek után sem fog ez miatt. Meg a másik, hát ő kezdeményez nem? Ő simogatja a kezed, stb. Akkor szerintem ebből nem lesz semmi gond. :)
2011. júl. 12. 00:10
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves 00:10-es hát majd akkor próbálok bátor lenni s lépni... :) Ha már ő kezdeményez :)
2011. júl. 13. 23:59
 10/15 KaTriinn ***** válasza:
Szerintem jól döntesz. ;)
2011. júl. 14. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!