Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, magasság nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, magasság nálatok mennyire akadály?

Figyelt kérdés

165 cm magas vagyok, (barinőm 163), ez csak egy felmérés és kifejtős jelleg. Gondolom sokkotoknak jönnek be inkább a magas fiúk na de mennyivel "igaz láttam már olyat hogy 20-30 cm volt 2ejük között, és oylat h.5-cm er "a lány javára, ", tudom h. ez függ a kinézettől, sármtól, megjelenéstől, dumától :P és a szerelem is közre játszik,(h. mennyire ragad meg elsőre az egész jelleme,kinézete). Ebből csak a magasságra térnék rá,első pillantásra, vagy gondolatra, melyik kategóriából választanátok? :o

Ha magasabb nálatok:

-20-30 cm-rel

-15-20 cm-rel

-10-15 cm-rel

-5-10 cm-rel

-0-5 cm-rel

Ha veled egymagas

Vagy ha már ti vagytok a magasabbak (1-5 cm-rel, vagy akár többel)

várom a válaszokat, (melyik az a magasság ami már kizáró okot jelent, és melyik az ami előnyt?),

(vagy nincs ilyen?:o)

2011. júl. 10. 11:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én 168cm vagyok, szintén magassarkú imádattal megáldva/verve.A férjem 190 cm.Én is a magas hapsikra buktam világ életemben :)))Miért?Fogalmam nincs...
2011. júl. 10. 14:35
 22/24 anonim ***** válasza:
A barátnőimnek velük egymagas vagy kicsivl magasabb barátjuk/férjük van.(előző vagyok)
2011. júl. 10. 14:37
 23/24 anonim válasza:
Hát ha nálam alacsonyabb lenne a fiú akkor én kényelmetlenül érezném magam mellette de ha magasabb akár hány centivel nem érdekel ha ő az aki kell nekem ...
2011. júl. 10. 14:57
 24/24 anonim ***** válasza:
15-20 cmrel magasabb :) ismerek is egy ilyet...
2011. júl. 11. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!