Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, magasság nálatok mennyire akadály?
165 cm magas vagyok, (barinőm 163), ez csak egy felmérés és kifejtős jelleg. Gondolom sokkotoknak jönnek be inkább a magas fiúk na de mennyivel "igaz láttam már olyat hogy 20-30 cm volt 2ejük között, és oylat h.5-cm er "a lány javára, ", tudom h. ez függ a kinézettől, sármtól, megjelenéstől, dumától :P és a szerelem is közre játszik,(h. mennyire ragad meg elsőre az egész jelleme,kinézete). Ebből csak a magasságra térnék rá,első pillantásra, vagy gondolatra, melyik kategóriából választanátok? :o
Ha magasabb nálatok:
-20-30 cm-rel
-15-20 cm-rel
-10-15 cm-rel
-5-10 cm-rel
-0-5 cm-rel
Ha veled egymagas
Vagy ha már ti vagytok a magasabbak (1-5 cm-rel, vagy akár többel)
várom a válaszokat, (melyik az a magasság ami már kizáró okot jelent, és melyik az ami előnyt?),
(vagy nincs ilyen?:o)
Én is azt szeretem, ha magasabb :D Valahogy fura, ha kisebb nálad. Hiszen tudod, a férfi legyen a férfi, a nagy, aki megvéd :D
De nem azt mondom, hogy zsiráf legyen, de annyival legalább, ha magassarkút veszek, úgy is én legyek még a kisebb. :) Ha én lennék a magasabb, kicsit esetlen lenne odabújni is hozzá, meg ilyenek.
De pl. van egy srác, aki bejön, de 2 fő okom van ellene: fiatalabb, és több, mint 2 méter magas. :D Nem bírnám, hogy olyan magasan van :)
13:02
A férfiak 30%-a van csak 180centi felett, és csak nekik van esélyük a nőknél?Akkor mi lesz a 70%al őket elutasítja minden nő?
Miért utasítaná el minden nő? Az, hogy mi itt páran azt mondtuk,hogy 180+, attól még mi nem vagyunk mindenki.
Én elutasítanám, de a szomszéd Marika már nem.
Nem mindenkinek egyforma az ízlése, ettől szép a világ.
Engem nem zavar, ha velem egymagas a srác. Szalcsin egy velem egymagas sráccal táncoltam, tetszett a téma. :P De most a barátom nálam kb 10 cm-el magasabb, szóval nem túl magas, kb 170 cm, vagy talán annyi se.
19l
14:11
Itt minden csaj ilyen magas?
Ilyen sok lenne a magas nő?+ mindenkire rá kell számolni 10 centit a magassarkú miatt + 5öt hogy még úgy is legyen magasabb a férfi.Lányok, be kell látni, hogy ezek irreális elvárások!
Magyarországon jelenleg 162cm a női átlagmagasság +15 centi 177cm -nek kéne ezek szerint lennie egy férfinak minimum ahhoz hogy megfeleljen egy átlag nőnek magasságban, és itt még más tulajdonság szóba sem került!
Na most te 175 vagy + 15 akkor minimum 190cmnek kéne lennie a férfinak + egyéb elvárások.
Ha én meglátok egy magas csajt az utcán vagy aki magassarkúban van tuti nem megyek oda hozzá meg sehol máshol sem mert ez is elveszi a kedvem, a nőknek persze könnyű, mell kidob popsi ki és bárkit megkaphatnak -_-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!