Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik mért szeretnek kakilni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik mért szeretnek kakilni?

Figyelt kérdés

A barátom szive szerint egy órát lenne bent.Ilyenkor bekapcsolja a hősugárzót,nyáron hideget,télen meleget fúj magára,visz be újságot és ott ül egy csomó ideig.

El nem tudom kézelni ebbe mi olyan jó.

Valaki megmagyarázná?

2011. júl. 10. 02:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én csaj vagyok, de én is szeretek. Sőt, még fingani is szoktam. Hová lesz a világ. :D
2011. júl. 10. 03:08
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretek Wc-én olvasni :D De én utálok a büdösben ülni, ezért közben lehúzom :D

Jó téma XD

2011. júl. 10. 03:34
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádok, merengeni.
2011. júl. 10. 03:52
 14/24 anonim ***** válasza:
67%
én kiverem szarra
2011. júl. 10. 04:39
 15/24 anonim ***** válasza:
Lehet megis eszi nem??:D
2011. júl. 10. 08:37
 16/24 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem hétköznap k*rvára nincs arra időm, hogy 1 órán át sz*rjak... Főleg reggel.
2011. júl. 10. 08:47
 17/24 anonim ***** válasza:
Én is szeretek sokáig sz*rni. Az egyik hobbimnak is nevezhtném. A büdös meg nem zavar, mert pár perc után úgy sem érzem, meg a sajátom mindig si kellemesebbenk éreztem másénál:)
2011. júl. 10. 10:36
 18/24 anonim ***** válasza:
A sajátját annyira nem érzi az ember főleg ha rajta ül, én is simán szeretek elolvasni egy újságot gondolkozni, ha nem sietek még a kitörléshez is rákészülök. Kitekerek egy kis papírt stb, ez olyan rituálé. Viszont azt nagyon utálom ha az ajtó másik felén van valaki, már korábbi barátnőim is tudják hogy olyankor ha lehet ne szóljanak hozzám mert utálom.
2011. júl. 10. 11:50
 19/24 kovpet ***** válasza:
Mert lehet, hogy ott van csak nyugta tőled... :)
2011. júl. 10. 13:33
 20/24 anonim ***** válasza:
Fú de utálom ha szarás közben akarnak beszélgetni velem. Hugyozás megy, de a másik közben valahogy nem.
2011. júl. 10. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!