Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik mért szeretnek kakilni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik mért szeretnek kakilni?

Figyelt kérdés

A barátom szive szerint egy órát lenne bent.Ilyenkor bekapcsolja a hősugárzót,nyáron hideget,télen meleget fúj magára,visz be újságot és ott ül egy csomó ideig.

El nem tudom kézelni ebbe mi olyan jó.

Valaki megmagyarázná?

2011. júl. 10. 02:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert jól esik.
2011. júl. 10. 02:29
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert tökjó érzés az a megkönnyebbülés amíg kijön a szar, és olyankor nem kérdeznek a barátnőink hülyeségeket, szal el tudunk gondolkodni
2011. júl. 10. 02:32
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Úgyis szokták mondani, hogy könnyít magán. :)

Akkor meg mi értelme gyorsan lezavarni?

2011. júl. 10. 02:33
 4/24 A kérdező kommentje:

Hát csak mert gondolom nem 30perc amíg kijön és én nem tudnék rajta ülni ennyi ideig..meg büdös is.

És én közbe is kérdezgetek hülyeségeket,mondjuk olyan fél óra után.Pl,hogy mikor lesz már kész,mert használnám a fürdőt.Csak kár,hogy utána meg lehet fulladni...

Köszönöm a válaszokat!:)

2011. júl. 10. 02:35
 5/24 anonim ***** válasza:
75%
mert a pasid szeret vele játszani
2011. júl. 10. 02:36
 6/24 A kérdező kommentje:

Mármint a kakival vagy magával?:D

Mert azt tudom,hogy nem nyúl magához,mert tényleg kva büdös van bent miután kijön,tehát rajta ül.És csak nem erre izgul,arról tudnék...és kétlem,hogy kulabácsi lenne a játszótársa:/

2011. júl. 10. 02:46
 7/24 A kérdező kommentje:

Mármint a kakival vagy magával?:D

Mert azt tudom,hogy nem nyúl magához,mert tényleg kva büdös van bent miután kijön,tehát rajta ül.És csak nem erre izgul,arról tudnék...és kétlem,hogy kulabácsi lenne a játszótársa:P

2011. júl. 10. 02:46
 8/24 A kérdező kommentje:
Sza.r ez a gyakori...szó szerint.Én csak egyszer küldtem el:/
2011. júl. 10. 02:47
 9/24 anonim ***** válasza:
78%

Én pl. fél perc alatt lerendezem, seggtörléssel együtt max 2:D

Szerintem nem poén fél órát ücsörögni a szar felett, de biztos vannak akik ezt élvezik:D

2011. júl. 10. 03:05
 10/24 anonim ***** válasza:

A válasz nagyon egyszerű.

Elővesszük a semmi dobozt és élvezzük xD

Aki nem tudná miről van szó:

http://www.youtube.com/watch?v=K9yXyy5FNRM

2011. júl. 10. 03:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!