Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azt nem értem, hogy honnan veszik a pasik, hogy a nők a 100 kilós, kopasz, benga állatokra gerjednek?
A linkelt képed még pont esztétikus, ennél már nem nagyon kéne jobban kigyúrni magukat a pasiknak. Esetleg még egy keveset.
attól, hogy valaki 100 kiló még nem jelenti, hogy hájas. :)
én 103 vagyok 2 éve kondizok, van rajtam még felesleg... de hidd el ez a pali is van 90 valamennyi. A testsúly nem minden.
Férfi szemmel annyit mondok rá, hogy igen szépen kidolgozott. 10 -et adok rá mert nem kevés munka, a gyúrás egy dolog de a cardio mellé a másik amit nem szabad elhanyagolni ha valaki ilyen szálkás akar lenni.
Itt van egy férfi szemmel is szinte tökéletes test erre még ezt is kritizálják jópáran:D
ha túl izmos az a baj, ha nem izmos az a baj, ha mackós akkor az a baj, ha pont jól izmos akkor biztos egy egoista f*sz na meg kisebbségi komlpexus, stb stb:D
Amúgy szerintem is esztétikailag ez az egyik felső határ, nekem se kellene izmosabb test.
Ja,jól néz ki,de inkább akkor részenként pontoznám.
Izomtömeg 6 pont.Kb 70-75 kiló lehet,ha mondjuk 180magas,ruhában simán sovány benyomást kelthet.Nincs rajta jelentős izomtömeg csak az alacsony testzsír miatt hatásosabb az összbenyomás.8-10kilóval több izommal férfiasabb lenne.
Testzsír%.Ez ütős,10 pont.Ezt fent tartani pontos étrend nélkül nem nagyon lehet.Azt betartani,elkészíteni meg komolyabb meló,mint az edzés.
Arányok 7 pont.Klasszikus ektomorf alkat,keskenyebb vállak,a mellkas csontozata is inkább szűkebb és a felkar enyhén rövidebb az alkarhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!