Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/62 anonim válasza:
jjóó nem az az undorító kigyúrt benga állat,akin van 40kg háj és rágyújt..
a képen látható sráác szálkás, és tuti h rengeteget foglalkozik a testével!
13/62 A kérdező kommentje:
negyed év nemsok, de most ne ez legyen a téma hanem a kérdés. Köszönöm.
2011. júl. 10. 02:06
15/62 anonim válasza:
10
De a fej is nagyon sokat számít, még többet is, mint a test.
16/62 anonim válasza:
Sok mindent elárul magáról az aki így néz ki.nekem nem tetszik. Túl izmos. Ilyen férfi mellett egy nőnek mindig kisebbségi komplekszusa lenne és azon aggódna, vajon hány másik nője van.Amugysem mindenkinek jönnek be az izmos, kigyúrt férfiak
18/62 anonim válasza:
Bocsánat nem ide akartam irni hanem msn re bocsánat.
20/62 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok,igen. Nem elég egyértelmű?
2011. júl. 10. 02:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!