Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más tiniknek nem ciki, hogy 20-on évesekkel járnak?
Nekem nem lenne pofám hazahozni egy 20-nál idősebb srácot.
Egyedül vagyok ezzel?
16/L
Nem biztos, hogy pedofil.
Nekem is volt pár 19 körüli pasim 14 évesen. Először nem akarták, aztán szépen manipuláltam őket.
Kis k*csög voltam ám :DDD
16:25 vagyok..
ő fiatalabbnak néz ki a koránál én meg idősebbnek.
ja és 2 éve járunk!!!!:)
Haha na ez most már biztos kamu :D
12 évessel biztos, hogy nem kezdett el járni egy 17 éves :DD
Vagy ha igen, akkor kicsit barnabőrűek vagytok, vagy a pasid IQ-ja vetekszik egy krumpliéval
Na de amúgy példa a kérdésemre ez a csaj is.
A szüleim is biztos nagyon furán néztek volna rám ha 12 évesen összejövök egy 17 évessel. Nem vagyok valami anyuci kiskedvence, sőt.. Eléggé rosszlány vagyok, de attól még számít valamennyit a véleményük..
Én 14 évesen jöttem össze az akkor 21 éves párommal és már 8 éve együtt vagyunk. Jövőre tervezzük az esküvőt és még mindig ugyanúgy imádjuk egymást. Mikor hazavittem, anyu nagyon meglepődött, de el sem hinnéd, hogy milyen jól összebarátkoztak.
22/L
Mert attól, hogy idősebbnek néz ki, még nem idősebb.
Ennyi erővel ugyanilyen kapcsolat lehet a 34-39 évesek között is, még csak más, nem? És ott mégis csak eltörpül az a korkülönbség.
nem kamu:)de sokat nem vesztek vele ha nem hiszed el:)
elég érdekes és kötekedő vagy,normálisan is válaszolhatnál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!