Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem fogdossák a fiúkat?
Figyelt kérdés
Nálunkfele (talán máshol is) általában mindegyik lányra 1-2 fiú rá van szállva, szoval tömören ennyi. Arra lennék kíváncsi hogy a lányok szerintetek miért nem teszik ugyanezt? Mi fiúk hagynánk magunkat nem úgy mint ők!2011. júl. 8. 23:05
1/11 Moszuke válasza:
az én párom fogdossa a farkam és örül magának ha dagadó rövidnadrággal sétálok mellette.. láthatóan élvezi fogdosni, érezni a brét.
szal a párom kivétel akkor ezek szerint, de ez így jó:)
2/11 anonim válasza:
A ti korotokban még nem csinálnak ilyeneket. A feleségem szokott fogdosni, hol hátul simogat meg, hol meg elöl nyúl be a gatyámba, főként ha akar is valamit!
:D
3/11 Smartguy86 válasza:
Azért, mert a férfi dolga, hogy udvaroljon, a nő dolga, hogy engedjen vagy ne engedjen! A férfi a határozott, a hím a csordában, a nők meg a tenyészmén! Amelyik kutya az erősebb, az b.aszik, a többi meg nézi...
4/11 anonim válasza:
Mert ilyet csak a ribik csinálnak vagy a nagyon nyomulós csajok.
5/11 anonim válasza:
mert ez a fiúk dolga. jó helyen élhetsz, ha ott még ez így működik, errefelé már nem.
6/11 anonim válasza:
Mert a fiúk nem szeretik, ha fogdossák őket.
7/11 anonim válasza:
mert akk ribi lesz egyből.döntsétek már el mi kell nektek bazz
8/11 anonim válasza:
Az első két válaszoló ok, de a többi azt sem tudja hogy mi az élet...
9/11 anonim válasza:
ez nem arról a fogdosásról szól! összefogdosni fiúkat=pasizni! én is a magyarázatból következtettem ki, mert az teljesen másról szól, mint amire először gondol az ember.
10/11 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat mar ertem. Tök hüjeség az egész ribis dolog ha a lányok vesznek olyan ruhákat fel. Na mind1
2011. júl. 8. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!