Lányok ti szeretitek a a fiuk csapkodják vagy fogdossák a seggeteket?
Csak mert az én osztálytársaim nagyon élvezik megfigyelésim alapján ha belecsapnak a seggükbe.És még gyakran vissza csapnak a fiú seggébe.
Én is 10-12 évesen nagyon élveztem, de valahogy már nem lelem örömömet abban,hogy belecsapjak egy lány hátsó felébe.
S csak kiváncsi vagyok, hogy mindenhol azok a fiuk jönnek-e be a lányoknak akik balfaxok,és semmi eszük nincs.
Mert akár merre megyek, a lányoknak olyan pasi kell aki bunkó vele, és le se szarja.
Nem mintha én sokkal különb lennék,de.......én azt vallom,hogy egy lánnyal nem csak úgy lehet szoba állni,hogy belecsapsz a seggébe.
Szerintem ez nem hely kérdése, Veszprémben élek, mégis annyi itt az idióta lány meg a bunkó srác mint egy nagyobb városban. Nekem nem jön be,főleg ha idegen csinálja. Menjen a kupiba aztán ott csapkodja a lányok fenekét.
18/L
Hát ha az én fenekemet csapkodná bárki is,na akkor,és ott látott utoljára, azt hiszem!
Nem minden lánynak csak a bunkó pasik jönnek be.Én kifejezetten utálom őket,azt hiszik milyen menőek,meg jó fejek,hogy így "udvarolnak" a lányoknak.Szerintem inkább rettentően szánalmas,és ciki rájuk nézve.Az ilyen srácokkal szóba se állok.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!