Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nálatok ez nagyon negatív?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nálatok ez nagyon negatív?

Figyelt kérdés
Sziasztok! ha van egy lány, akinek nem annyira szép a fogsora, akkor nálatok ez nagyon nagy hátrányt jelent, esetleg kizáró ok? egészséges meg minden, csak fogszabi kéne neki.
2011. júl. 7. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire "amorf" a fogsor. Egy kis eltolódás még akár nagyon szexi is lehet, de egy full eldeformált fogsor már inkább ijesztő.
2011. júl. 7. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
ha fogszabi "kéne" neki, akkor miértnem van neki fogszabija? :DD
2011. júl. 7. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát?! Gondolj csak bele fordítva! Neked kéne egy olyan srác? Igen, szinte biztos, hogy kizáró ok! Nálam biztosan.

Nem tudom hány éves, de ha ilyen gondja van, az kihat az egész hátralévő életére!

Az egyik kolléganőm most 29 éves és a héten vették le a fogszabályzóját! Minél tovább vár, annál durvább összegekbe fog kerülni és persze az "elszenvedett" fájdalom is nagyobb lesz...

41/F

2011. júl. 7. 21:16
 4/7 A kérdező kommentje:
mert amikor még megcsinálhatták volna neki ingyen akkor nem akart, most meg már nem ingyenes és pénz meg nincs rá.
2011. júl. 7. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:

ne harmadikszemélyként beszélj már róla, tudjuk hogy te vagy.

hát az előzőnek igazavan, hamost nemcsináltatod meg akkor később eléggé rosszlesz kezelésröl kezelésre, fúrás, állkapocsminta stb.. Bankhitel-->fogszabi

hiddel, jobb fizetni azt a 150-200ezer ft-ot 1-2évig, minthogy egész életedbe a fogaddal legyél elfoglalva.

2011. júl. 7. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtöbb embernek valamilyen szinten kacskák a fogai.Lehet szabályoztatni,de van olyan akinek utána is ferde marad.Engem nem szokott zavarni ha szabálytalan a lány fogsora.Ettől még lehetnek szép és egészséges fogai.A szájhigiénia sokkal inkább döntőbb.Nekem a szabályos fogsortól sokkal fontosabbak a belső tulajdonságok,talán csak azért,mert én is több irányba vigyorgok a fogaimmal. :)

22/f

2011. júl. 7. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Lány vagyok :) de azért írok.

nekem sem a legszebbek a fogaim, kellene fogszabi,de az az igazság nem is nagyon akarok..

ha egy fiúnak tetszel/szeret akkor nem a fogaidat fogja nézni. És ez tényleg így van! nálam legalább is eddig így volt/van:)

2011. júl. 8. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!