Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
megláttam hogy meg akarod műttetni a melled. hát mit mondjak rá... 18 évesen még bőven abban a korban vagy amikor a női ösztrogén szint magasabban van, ilyenkor változik a test ez van akinél 17 éves koráig majdnem teljesen lezárul, de van akinél majd 20 évesen jön el ugyanez az állapot.
lehet hogy a mellműtét után megnő a melled és aztán megint nem leszel vele megelégedve. arról nem is beszélve hogy felboríthatja a hormonháztartást.
én várnék a helyedben, hogyha párkapcsolatban vagy akkor talán orvosi engedéllyel szedhetnél fog.gátló tablettát, sokaknál az is előidézett mellnövekedést.
először is : nekünk semmi dolgunk nincs itt .. nem fizetnek érte ha jól tudom ..
más részt akkor mégis csak igaza van .. [am érdekes ha megkrédezek 1 önbizalom hiányos csajt h mégis mit nem csíp magán azt mondja h úgy ahogy van szr de ha megkérdem h felsorolás szerűen mondja el h mégis mi tetszik magán akkor kb tetőtől talpig felsorol mindent :D pár kivétellel érdekes..] biztos nem az alakod miatt van önbizalom hiányod :)
persze nem ismer de attól még a viselkedés forma látható nem ? 1 kis önbizalom növelés még nem gáz persze de teszem azt ha ezt úgy teszed h elvárod a segítséget a "barátaidtól" és cserébe semmit nem adsz vissza .. [ez igazából nem neked szólt csak 1 példa volt ]
19F
3-4 feles után talán meghívhatnál egy sörre. Talán.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!