Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az alakom pasik/fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az alakom pasik/fiúk akár csajok: D?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon gáz??:/

2011. júl. 6. 21:42
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Nem oltogatásnak szántam és igen önbizalom hiányos vagyok és ja tök jól esik amikor meggyőznek arról hogy nem biztos hogy olyan vészes.De ahhoz hogy ilyen véleményt mondjon ahhoz ismernie kéne.Mert azért olyat nem mondunk egy emberre hogy szánalmas amikor nem tudjuk hogy milyen ő vagy ki is...Én feltettem egy kérdést nektek elvileg az lenne a dolgotok hogy válaszoljatok nem az hogy oltogassatok meg olyanokat mondjatok amik nem fedik a valóságot...
2011. júl. 6. 22:41
 32/35 anonim ***** válasza:

megláttam hogy meg akarod műttetni a melled. hát mit mondjak rá... 18 évesen még bőven abban a korban vagy amikor a női ösztrogén szint magasabban van, ilyenkor változik a test ez van akinél 17 éves koráig majdnem teljesen lezárul, de van akinél majd 20 évesen jön el ugyanez az állapot.

lehet hogy a mellműtét után megnő a melled és aztán megint nem leszel vele megelégedve. arról nem is beszélve hogy felboríthatja a hormonháztartást.

én várnék a helyedben, hogyha párkapcsolatban vagy akkor talán orvosi engedéllyel szedhetnél fog.gátló tablettát, sokaknál az is előidézett mellnövekedést.

2011. júl. 6. 22:52
 33/35 A kérdező kommentje:
Biztosabb ha megműttetem.Barátom azt mondja őt nem zavarja,de engem igen ugy hogy ebbe nem nagyon szól bele..:))
2011. júl. 6. 23:11
 34/35 anonim ***** válasza:

először is : nekünk semmi dolgunk nincs itt .. nem fizetnek érte ha jól tudom ..

más részt akkor mégis csak igaza van .. [am érdekes ha megkrédezek 1 önbizalom hiányos csajt h mégis mit nem csíp magán azt mondja h úgy ahogy van szr de ha megkérdem h felsorolás szerűen mondja el h mégis mi tetszik magán akkor kb tetőtől talpig felsorol mindent :D pár kivétellel érdekes..] biztos nem az alakod miatt van önbizalom hiányod :)

persze nem ismer de attól még a viselkedés forma látható nem ? 1 kis önbizalom növelés még nem gáz persze de teszem azt ha ezt úgy teszed h elvárod a segítséget a "barátaidtól" és cserébe semmit nem adsz vissza .. [ez igazából nem neked szólt csak 1 példa volt ]

19F

2011. júl. 6. 23:22
 35/35 anonim ***** válasza:

3-4 feles után talán meghívhatnál egy sörre. Talán.

17/F

2011. júl. 7. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!