Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/35 anonim válasza:
9,27? te mi a fszt szívtál ?:D nem alázni akarom a kérdezőt de : 6,1 erős jóindulattal és 1 feles után ami am teljesen elég ahhoz h fel szedj bármilyen pasit feltéve h test mellé 1 érdekes személyiség is párosul [személyes határom: 5,8 + érdekes személyiség] élek a gyanú perrel h nem lehetsz vmi idős szal a "végeredmény" jó lesz :D + szubjektív ez is 5 évvel ezelőtt biztos több pontot adtam volna :D
19F
13/35 anonim válasza:
17 ?:D O_o ok akkor a kép szr :D v a fekete felső nem tesz jót a domborításnak :D [igen, mi pasik bukunk a mellekre szexmániás p*csök vagyunk és mind mind a f*rkunkkal gondolkodunk] mázli h a kérdéshez ez is elég :D
19F
14/35 anonim válasza:
ma 21:54
Tudsz mutatni egy 10 körüli
15/35 anonim válasza:
tudok de nem fogok [olyat akit ismerek] de ha találok olyat akit nem ismerek gyorsba akk mutatok :D
16/35 anonim válasza:
Okés. Elég csak testről is, m itt is csak azt éztük :D
17/35 anonim válasza:
pl jennifer morrison elég jó bőr :D [dr housba cameront játszotta] bár még ő se 10/10 :D [túl "vén"] v ink én vagyok túl fiatal :D majd 6 év múlva pont jó lesz :D
18/35 A kérdező kommentje:
Ja..hát az ár egy más tészta hogy alig van mellem...ez nem okés.Jövőre betöltöm a 18-at megműttetem:D
2011. júl. 6. 22:05
20/35 anonim válasza:
teljesen átlagos, a többi válaszoló nagyon ki lehet éhezve 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!