Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az ilyen alkat bejön nektek vagy már nagyon deszka?
Figyelt kérdés
Megjegyzem: baloldalon Mihalik Enikő van, rá lehet keresni, nem egy csont és bőr modell.
2011. júl. 6. 21:12
11/15 anonim válasza:
hát vágd le a fejed.....jézusom "-.-xD
14/15 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön...nének, ha nem lenne rajtuk olyan k**aszott sok smink, hogy nem is látom az arcukat. De az alakjuk rohadt szexi.
15/15 anonim válasza:
Nagyon gebe! Egyetértek abban, hogy legyen mit fogni rajta! Nekem is az jön be!
Az ilyenről mindig az jut eszembe, hogy biztos még főzni sem tud, azért nem tud egy tisztessége kaját megenni és ezért maradt deszka. Ha fogyózik, akkor meg azért gáz, mert ugyan melyik pasi adná fel az evést egy ilyen nőért (mert akkor meg azért nem tud főzni!)?
Bocsánat, de többször eszem, mint dugok; főleg az én koromban!
41/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!