Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselkedik egy fiú ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedik egy fiú ha tetszek vagy bejövök? (azaz tök szimpi vagyok neki)

Figyelt kérdés
Facebbokon pl. miket ír,vagy milyeneket? Milyen témában próbál beszélni?
2011. júl. 5. 15:59
1 2
 11/16 Kit Kat válasza:
Szerintem lejött neki, hogy bejön neked, te neki viszont nem, és húzza az agyad. Gondolom legyezgeti a hiúságát, hogy mész utána... Azért is jelenti be, hogy randit szervez. Hagyd szerintem, kölyök még, úgy látszik:)
2011. júl. 14. 18:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez a dolog igencsak kiábrándító lehet, és szerintem is csak büszkélkedni akar vele, mert észrevette a dolgokat. Hát ha így álltok, 2 módszer van..

1. Vágj vissza! Ha ő így hülyéskedik veled, akkor tedd te is ezt. Nagyon hatásos tud lenni, ha féltékennyé teszik az embert. Mesélj neki a volt barátodról, vagy hogy ez meg az a srác milyen helyes, lehet, hogy megpróbálsz ismerkedni velük. Ha ez bejön, akkor a srác előbb vagy utóbb leáll ezekkel, de akkor már te is állj le.

2. Hagyd figyelmen kívül! Tehát te ne írj neki, ha eddig megtetted.. Ha fontos vagy neki, majd rájön, hogy mit tett. Ha pedig nem, akkor így járt, talán nincs tisztában azzal, hogy mit veszített.

2011. júl. 14. 19:20
 13/16 anonim válasza:

orsi :D (én is orsi vagyok) :)

amugy szerintem először ismerd meg. barátkozz vele. ha azt látod, hogy ő is érdeklődik feléd, akkor vesd fel, hogy te többet érzel.. veszteni valód nincs :)

és ha ő nem az igazi, akkor kereshetsz új srácot :)

14L

2011. júl. 14. 19:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha akarsz tőle valamit,akkor tedd féltékennyé és onnan te irányítod a dolgokat. Ennek talán az az egy hátulütője lehet,hogy nekiáll nyomulni,de akkor óvatosan állícsd le.ÓVATOSAN!!!!
2011. júl. 14. 19:40
 15/16 A kérdező kommentje:
Tuti kamuzott. Elmondta, hogy hogy hívják és h 3 neve van. Nincs is olyan ismerőse, és facebookon szervezte meg a randit.
2011. júl. 20. 14:56
 16/16 A kérdező kommentje:
ÁÁ, hagyjuk. Azt mondja már volt csók. Mindegy úgy se akartam úgy vele járni csak bevallani neki hogy tetszik. De ha van valami tippetek írjátok meg.
2011. júl. 23. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!