Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Róvid hajnak, lányoknál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Róvid hajnak, lányoknál, milyen jelentése van?

Figyelt kérdés

Magyarán szólva, milyen tudatalatti ok, vagy jeleznivaló szándékot tartalmaz, ha valaki szemtelenül rövidre vágatja a haját, lányoknál?

Most vegyük ki a halmazból azt, hogy mondjuk tetszik neki, nem kell annyit mosni, vagy tetves volt...

2011. júl. 4. 09:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, és nekem is nagyon rövid a hajam. Olyan kb. mint amilyen most Tóth Gabinak. Miért vágtam le? Több okból is.

Egyrészt mert meguntam a hosszút, sok volt vele a baj, gyakorlatilag naponta kellett mosni, szárítani, aztán hiába szenvedtem vele egy csomót, tíz perc se kellett, hogy az eső, pára, szél tönkretegye.

Aztán nem is állt jól, mert iszonyatosan szar minőségű hajat örököltem, nem volt rendesen se hullámos, se egyenes, úgyhogy vagy vasalni, vagy göndöríteni kellett ahhoz, hogy nézzen ki valahogy. Az meg még jobban tönkretette a hajam, hiába használtam mindenféle kencét, meg hővédőt meg hasonlót. Nagyon vékony szálú is a hajam, ráadásul még túl sok sincs belőle, ami hosszúra növesztve szintén borzalmasan nézett ki, semmi tartása nem volt.

Ezen kívül hullott is elég rendesen, hiába szedtem vitaminokat, egyszerűen nem bírta a fejem a hosszú hajat.

Úgyhogy elkezdtem mindig rövidebbre vágni, és most itt tartok. :D Nem tervezem, hogy visszanövesztem. Hülyeség, hogy egy nő csak akkor lehet nőies, ha hosszú a haja, ahogy egy előttem válaszoló is írta. A nőiesség nem, vagy nem kizárólag a hajhosszúságtól függ, hanem az öltözködéstől is, és még inkább a VISELKEDÉSTŐL. Ha egy csaj alpári módon viselkedik, és igénytelen többféle szempontból is, akkor lehet akármilyen hosszú a haja... Ráadásul a hosszú haj is csak akkor szép, ha néz is ki valahogy, van tartása, és nem csak lóg az ember fején.

Nem igazán érdekel, hogy ki mit gondol a rövid hajról, vagy kinek mennyire tetszik, bár elég sok dicséretet szoktam kapni. Mindenki azt mondja, hogy sokkal jobban áll ez, mint bármelyik másik korábbi frizurám, és az udvarlók száma is érdekes módon fordított arányosságban áll a hajam hosszával. :P

Bocsi, hogy kicsit hosszú lett. :)

Ja, amúgy nem vagyok leszbikus, tökéletesen rendben vagyok ezen a téren. :D

20/l

2011. júl. 4. 11:38
 12/16 anonim ***** válasza:

Utolsó, örülök, hogy Te is... :)

(Megjegyzem, akkor lesz igazi női egyenjogúság, ha nem b@sztatnak majd a hajhosszal... :)

2011. júl. 4. 11:39
 13/16 .Daniel. ***** válasza:

Kedves Palm :)

Egyet értek veled viszont hozzá tenném így férfi szemszögből hogy a férfiak az összképet nézik egy nőn és nem részleteket. Nem nézem milyen drága szoknyában vagy ha elég rövid de még a melltartód mérete és szépsége sem foglalkoztat egyszerűen rád nézek és eldöntöm dögös vagy-e vagy sem:) A pszichológiát nem tartom hülyeségnek(nagy kedvencem Csernus doki) de tény hogy amit az interneten olvasol annak a fele sem igaz. :)

Kedves rövid hajú lány: hogy jön ide a szexualitásod?:) Igaz hogy a valóságban a leszbikus párok egyike fiúsabb azonban ezt én nem kötném össze a rövid haj fiússágával.

Egy nő akkor a legszebb ha őszinte mosoly van az arcán és ha látom hogy nem a haja miatt aggódik :)

2011. júl. 4. 13:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy a normális pasik az összképet nézik, és nem ragadnak le a hajhossz, szemszín, combátmérő stb.-nél. Épp ezért van az, hogy sok lány rövid hajjal sikeresebb a fiúknál, hiszen ha jobban érzik magukat röviddel, akkor egyszerűen ezt sugározzák ki, hogy magabiztosak, boldogok, harmóniában vannak magukkal, és megtalálták a saját stílusukat. A rövid haj szerintem sokkal inkább tudatosabb választás, mint a hosszú.

Egyébként előtted írta valaki, hogy a leszbikus lányok közül a fiúszerepen lévőknek van rövid hajuk szerinte.

2011. júl. 4. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:
az hogy a hosszú előnytelen.
2011. júl. 4. 15:53
 16/16 anonim válasza:
Nekem is volt rövid hajam, bár nekem nem állt jól, ezért megnövesztettem. Én azért vágattam le, mert sokan mondták, hogy jól állna nekem, gondoltam miért is ne. Hát nem volt jó ötlet, de szerencsére gyorsan nő a hajam.:D
2013. ápr. 13. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!