Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Róvid hajnak, lányoknál, milyen jelentése van?
Magyarán szólva, milyen tudatalatti ok, vagy jeleznivaló szándékot tartalmaz, ha valaki szemtelenül rövidre vágatja a haját, lányoknál?
Most vegyük ki a halmazból azt, hogy mondjuk tetszik neki, nem kell annyit mosni, vagy tetves volt...
Nekem egyszerűen nem jön be ha egy lánynak rövid haja van.
Én fiúként se vágom le teljesen a hajamat, ismertem egy lányt, akinek rövidebb haja volt mint nekem. :P
Mondjuk nekem nem volt olyan hosszú.
Kb ilyen hosszú volt nekem:
Szóval én a hosszú egyenes, vagy hullámos (nem mindig) hajat szeretem.
16F
Általában az, hogy terhes.
Vagy csak megy a divat után úgy, hogy nem tudja kiszűrni, mi a szép és mi nem. Csak "olyan akarok lenni mind rihannaaaaa"!
Nekem volt ismerősöm akinek nagyon jólállt. Próbálta a hosszút is,az nem volt jó. Ő ezért vágatta rövidre.
Tehát szerintem nem tudsz következtetni.
Szerintem a legtöbb rövid hajú nőnek azért rövid a haja, mint nekem is, mert ez tetszik, ez áll jól, és egyszerűbb kezelni.
Egyébként érdekes, amíg fenékig érő hajam volt, egy pasi se nézett rám, amint levágattam, sokkal több elismerést kaptam. Szóval lehet van egy csomó pasi, akinek nem jön be, de az értelmesebbje, akinek sikerült már leküzdenie a sztereotíp "nő=hosszú haj" nézetet, és egyenrangú partnerként tekint a nőre, annak nem a hajhossz fog dönteni.
A nőiességről meg annyit, hogy akinek hosszú haj kell ahhoz, hogy nőnek nézzen ki... hááát. ;) Azokat a részeimet, amiktől nő vagyok, nem is a fejemen hordom. :D
Egyszer azt olvastam valahol hogy egy nő azért vágatja le rövidre a haját mert nincs benne szexuális vágy vagy vmi ilyesmi. Nézzétek meg a mammereket ők engem igazolnak. :)
Tehát mivel ezt írtam le leszek ugatva és idebiggyesztem hogy nem hiszem el a fentieket. Van akinek jól áll van akinek nem. Ha alapból nőies vagy akkor így is az leszel. Meg hát gondolom hosszú haj sok macerával egyenlő :)
Daniel, ez érdekes, amit írsz, de vajon mégis milyen összefüggés lenne a női szexualitás és a hajhossz közt? És akkor mi az a hajhossz, ahol már van a nőnek szexuális vágya? :) Állig érőnél már menthető, vállig érőnél kicsit vágyik rá, akinek meg a fenekéig lóg, az a szexistennő? :D Nevetséges. (Természetesen látom, Te sem hiszed, csak ez a hiedelem kb. a népi babonákkal tűnik egyenértékűnek, ezért reagálok. :)
Egyébként abban is igazad van, hogy sok a macera a hosszúval. Nekem sűrű, vastag hajam van, amikor leért a derekamig, egy hajmosás-szárítás eltartott kb. 1-1,5 órát. Akkor aztán nyafoghat a pasi, hogy lassan készülök el... :) A rövid meg kb. 8 perc alatt menetkész.
U.I.: a szexuális vágyammal semmi probléma nincs. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!