Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ideális testű csaj magassága és súlya?
Ideális testű csaj magassága és súlya Xcm/Ykg
te korod/nemed
Mondjuk az én korosztályomnál:
150-160 cm: 40-50 kg
160-170 cm: 50-60 kg
170-180 cm: 60-70 kg
26/F
juj kérdező,a 175 centi 50 kiló az egy csontkollekció, az már nem lehet szép... barátnőm 162 centijéhez 50kilo... és igy is nagyon szép vékony, jó alakja van.
amúgy ideálisnak 175-180 centit mondanám magamnak, a súlye meg arányos legyen, abban nagyobb ingadozás is lehet mert a csontozata lehet vkinek nehezebb, de attol még nem dagi, vagy ugyanakkora tömeggel meg sokkal aránytalanabb is lehet. szóval elég hülye kérdést sikerült megin feltenni...
22/f
Mégsem mert óriási tévedések vannak, a válaszok közt.
60 kilósan egy százhetven valahány centis csaj dagi (legalábbis általában)
Keres csak egyet aki itt, aki 170-180 centi közti magassággal, 60+ kiló és nem dagi!
A fiúk mindig is túl becsülik a nők súlyát.
Amúgy a kérdésemre akartam választ kapni, és párszor azt is kaptam.
OFF
Bocsi de 173 centi vagyok 61 kg, és 17 éves. Sok mindent lehet rám mondani csak azt nem hogy kövér :D Heti 4szer van fociedzésem, így tehát hájat nem igazán találsz rajtam :D
SORRY!!! - Azaz ezer bocs!
"(legalábbis általában)" - volt amúgy
Küldesz egy focis fotót? ;-)
Bocs nem küldök magamról képeket, de itt egy link, ami szinte 100%osan tükrözi az alakomat :D
[link] csak a mellem nagyobb de az a focinál sajnos nem előny :D
Hát a képeket és a korodat látva, nehezen bocsátom meg. ;-)
De azért köszi a képeket!
A noverem 181 cm 56 kg es 16 eves..es nem csontkollekcio. Iszonyat jo alakja van.
Amugy 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!