Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Melyiknek méretűnek örülnétek a legjobban a három közül? Amikor egy srácnak először vagytok együtt. Melyik mérte legyen, hogy jobb legyen neked?
Figyelt kérdés
1.) 18,0cm/3,5cm
2.) 15,5cm/4,0cm
3.) 13,0cm/4,5cm
Mindegyik létező méret. És még nem is túl ritka.
2011. júl. 4. 06:41
11/15 anonim válasza:
Harmadik éve vagyunk együtt a párommal, kifogástalan a szexuális életünk, de megmondom őszintén, az életben meg nem mértem neki, úgyhogy fogalmam sincs. XD
12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó ez egy roppant jellemző és megnyugtató állapot. Azt is érdemes tudni, hogy később sem érdemes meg mérni. Mert abból (ilyen esetben) csak problémád lenne.
2011. júl. 5. 03:37
13/15 anonim válasza:
ma 03:37
Pedig már készültem rá, hogy este, akció előtt előkapom a digitális tolómérőt.... XDDDD
14/15 A kérdező kommentje:
Digitális tolómérő már ilyen is van?
Én még fiúként sem tudtam.
Amúgy arra értem hogy netalán szakítanál a pároddal, utána hozzá méregetnéd az újat. És az nem tanulságos, csak félre vezető.
2011. júl. 5. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!