Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ez a mell milyen? Őszintén!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ez a mell milyen? Őszintén!

Figyelt kérdés

[link]

kort is kérek

2011. júl. 3. 23:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

hát szerintem tök jók

a legtöbben akik itt fikázzák, legalább fél óráig csókolgatnák megállás nélkül, ha ott lenne előttük.

én is.

2011. júl. 4. 00:02
 12/28 A kérdező kommentje:

a bajom velük az, hogy kicsi

ez a kép pont mintha az enyimekről készült volna :)

már 23 éves vagyok, tehát nem fognak nőni :(

2011. júl. 4. 00:03
 13/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs vele gond, teljesen okés. 18/F

Woozie

2011. júl. 4. 00:17
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Én pont az ilyet szeretem, nem a nagy csöcsöket... Akinek ilyen van, annak soha nem fog lógni, míg egy hatalmas mell lehet, hogy 20-25 évesen szép, csakhogy én speciel hosszú távra tervezek, ha összejövök valakivel, és ha belegondolok, hogy 40 éves korára, 3 gyerek után hogy nézhet ki egy nagy mell... Mennyivel jobb egy ilyen, ez is imádni- és csókolnivaló, lehet markolászni, és tuti, hogy 20 év múlva is hasonlóan formás lesz /ill. szülés után kicsit nagyobb, de még úgy se túl nagy/.

Persze ha szeretek valakit, akkor úgy szeretem, ahogy van, ha ilyenek a mellei, akkor így, ha nagyok, akkor úgy. De ha véleményt kell mondani, akkor inkább az ilyen ciciket választom, amik 20-30 év múlva is hasonlóan néznek ki.

22f

2011. júl. 4. 00:26
 15/28 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szépek 27F
2011. júl. 4. 00:31
 16/28 anonim ***** válasza:

Kicsit kicsi de azért jó:)

17/f

2011. júl. 4. 00:32
 17/28 anonim ***** válasza:

nekem bejönnek, és szerintem nem lenne érdemes meg nagyobbíttatni, legalábbis nekem a természetes sokkal jobban tetszik akár kicsi akár nagy

21/F

2011. júl. 4. 00:35
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszi:) valamelyest megnyugtattatok
2011. júl. 4. 00:43
 19/28 anonim válasza:
Nehogy csinálj velük bármit is..Van akiknek kisebb a mellük van akiknek nagyobb...a tied sztem az átlagos kategóriába beleillik...hidd el ismerek kis mellű lányokat/nőket...nah ez azért attol simán nagyobb:) Azért akar mindenki nagy mellet, mert az van az ujságok címlapján..Ezt ahhoz tudnám hasonlítani mint talán férfiaknál az izmot..Meglátsz egy pasit aki izmos de am arcra csúnya, meg tök gáz az egész, akk azt monddod h hmm jó a teste végülis de neeem...ha meg meglátsz egy kevésbé izmos pasit, aki helyes, jófej, jó dumája is van, az yes biznisz.. Ezzel azt akarom érzékeltetni, hogy más dolgok ezerszer fontosabbak, mint a mell. Műtét kockázatos is lehet most is, és a jövöre nézve is..Plusz akármelyik férfi társamat megkérdezheted, inkább a természetes, mint a mű...messziről látszik egy mellen hogy mű, vagy nem..még akkor is ha szépen sikerül..Jó az így ahogy van:) Ez vissza ne nyomja az önbizalmadat:) 23 éves vagy, pasizz, bulizz, élvezd az életet:) Ha szép vagy és nyitott, senki nem foglalkozik a melleiddel..a szépségen én az arcot értem, meg ha nemvagy 150 kg..az azért őszintén megmonddom előny :D Nah hajrá;)
2011. júl. 4. 01:45
 20/28 anonim válasza:
jah 16/F, de őszinte:D
2011. júl. 4. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!