Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jár annyi férfi prostihoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jár annyi férfi prostihoz?

Figyelt kérdés
Számomra ez azért is érthetetlen, mert sok karrierista nő van, aki belemenne tartós szexkapcsolatba. Ahelyett, hogy ilyen nőket keresnének, egyre több pasi jár prostihoz, fizet a szexért, nemi betegségek elkapását is kockáztatva. Miért?
2011. júl. 3. 21:40
1 2 3 4
 21/36 Fecc ***** válasza:
41%
Azok járnak kurv*khoz,akiknek kur*ára elegük van az elhízott,dagatt háztartásbeli kurv*tól,aki a nap 24 órájából,28 szor a degenerált tv műsorokat nézi,szeretetre,szerelemre,szeretkezésre, tökéletesen alkalmatlan,csak ott a 2 nyafogós kölök,meg a ház,meg a kocsi..
2011. júl. 3. 23:11
 22/36 anonim ***** válasza:
31%
Na itt a tökéletes példa rá ki jár prostihoz...jelen esetben az aki megunja a feleségét aki már szült neki 2 gyereket. Gyönyörű.
2011. júl. 3. 23:23
 23/36 anonim ***** válasza:
55%
tessék.. akkor most ezért szüljek? ezért menjek férjhez? ezért kötelezzem el magam? h aztan a férjem k.rvázzon? ha meg nem megyek férjhez, hanem össze-vissza szexelek, én vok a k.rva.. ha nem szexelek össze-vissza, akkor én vok a frigid.. könyörgöm, a pasik döntsék már el, h mi a jó nekik, mert már a f.szom tele van veluk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 3. 23:25
 24/36 anonim ***** válasza:

23:25

Ez jogos ezt beismerem:D

21f

2011. júl. 3. 23:37
 25/36 anonim ***** válasza:
inkább leszek k.rva mint feleség.. erre kényszeritett a társadalom.. ennek ellenére olyan a pasim, aki undorodik a k.rváktól, és velem akar lenni :) sőőőt, mi több, mindig van kedvem vele szexelni.. jaa, és nem hagytam el magam, és a későbbiekben se fogom.. de amugy 21 évesen lehet h te is igy gondolkodsz, de később ez változik, most ez a " mindenkitmegd.gnék " időszakod van..
2011. júl. 3. 23:39
 26/36 anonim ***** válasza:

21:56

A nőknek is kell szex, és nem mindenki csak azzal szexel akibe szerelmes a nők közül sem, hanem élvezetből, soka nnem ismerik ezt be mert félnek, hogy leribizik őlet.

21f

2011. júl. 3. 23:41
 27/36 anonim ***** válasza:
naná.. az exemet már nem szerettem, mégis szexeltem vele.. de ettől függetlenül még nem minden pasi k.rvázik..
2011. júl. 3. 23:44
 28/36 A kérdező kommentje:

Más ha szexelsz valakivel, nem ez a gond. Egy éjszakás, szexkapcsi oké.

Az nem értem, miért mennek a pasik prostihoz. Szerintem annál nincs megalázóbb, hogy fizess valakinek a szexért. Tele van a net olyan oldalakkal, ahol szexpartnert lehet keresni, ingyen, és valaki mégis fizet... ráadásul ki tudja hányan járnak a hölgyben egy nap...

Az a pasi, aki meg azért jár el k.rvázni, mert 2 gyerek után meghízott a felesége, hát f.orduljon fel. Ő se fog úgy kinézni 45 évesen, mint 20 évesen, a feleségétől meg elvárná gyerekszülés után, ami mégiscsak megterheli a szervezetet.

2011. júl. 3. 23:49
 29/36 anonim ***** válasza:
kérdező, persze.. ők azt hiszik, h ők csak fiatalodnak, és egyre kivánatosabbak lesznek :D közben meg az a prosti ugyanugy hányna tőlük, de nem bir, mert az a munkája :DD azt mondják, akkor leszünk egyenrangúak a férfiakkal, ha végigtudunk ugy menni az utcán smink nelkul, elhizottan és zsiros hajjal, h azt hisszük, h csinosak és kivánatosak vagyunk :))))
2011. júl. 3. 23:51
 30/36 anonim ***** válasza:

Dehogynem nézhet ki úgy,mint 20 évesen,sőt jobban.

Itt ez a nő,40 éves,2 gyereken túl van és mégis ő lett Miss Bikini.

[link]

2011. júl. 3. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!