Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jár annyi férfi prostihoz?
Azok járnak kurv*khoz,akiknek kur*ára elegük van az elhízott,dagatt háztartásbeli kurv*tól,aki a nap 24 órájából,28 szor a degenerált tv műsorokat nézi,szeretetre,szerelemre,szeretkezésre, tökéletesen alkalmatlan,csak ott a 2 nyafogós kölök,meg a ház,meg a kocsi..
2011. júl. 3. 23:11
Na itt a tökéletes példa rá ki jár prostihoz...jelen esetben az aki megunja a feleségét aki már szült neki 2 gyereket. Gyönyörű.
2011. júl. 3. 23:23
tessék.. akkor most ezért szüljek? ezért menjek férjhez? ezért kötelezzem el magam? h aztan a férjem k.rvázzon? ha meg nem megyek férjhez, hanem össze-vissza szexelek, én vok a k.rva.. ha nem szexelek össze-vissza, akkor én vok a frigid.. könyörgöm, a pasik döntsék már el, h mi a jó nekik, mert már a f.szom tele van veluk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 3. 23:25
23:25
Ez jogos ezt beismerem:D
21f
2011. júl. 3. 23:37
inkább leszek k.rva mint feleség.. erre kényszeritett a társadalom.. ennek ellenére olyan a pasim, aki undorodik a k.rváktól, és velem akar lenni :) sőőőt, mi több, mindig van kedvem vele szexelni.. jaa, és nem hagytam el magam, és a későbbiekben se fogom.. de amugy 21 évesen lehet h te is igy gondolkodsz, de később ez változik, most ez a " mindenkitmegd.gnék " időszakod van..
2011. júl. 3. 23:39
21:56
A nőknek is kell szex, és nem mindenki csak azzal szexel akibe szerelmes a nők közül sem, hanem élvezetből, soka nnem ismerik ezt be mert félnek, hogy leribizik őlet.
21f
2011. júl. 3. 23:41
naná.. az exemet már nem szerettem, mégis szexeltem vele.. de ettől függetlenül még nem minden pasi k.rvázik..
2011. júl. 3. 23:44
28/36 A kérdező kommentje:
Más ha szexelsz valakivel, nem ez a gond. Egy éjszakás, szexkapcsi oké.
Az nem értem, miért mennek a pasik prostihoz. Szerintem annál nincs megalázóbb, hogy fizess valakinek a szexért. Tele van a net olyan oldalakkal, ahol szexpartnert lehet keresni, ingyen, és valaki mégis fizet... ráadásul ki tudja hányan járnak a hölgyben egy nap...
Az a pasi, aki meg azért jár el k.rvázni, mert 2 gyerek után meghízott a felesége, hát f.orduljon fel. Ő se fog úgy kinézni 45 évesen, mint 20 évesen, a feleségétől meg elvárná gyerekszülés után, ami mégiscsak megterheli a szervezetet.
kérdező, persze.. ők azt hiszik, h ők csak fiatalodnak, és egyre kivánatosabbak lesznek :D közben meg az a prosti ugyanugy hányna tőlük, de nem bir, mert az a munkája :DD azt mondják, akkor leszünk egyenrangúak a férfiakkal, ha végigtudunk ugy menni az utcán smink nelkul, elhizottan és zsiros hajjal, h azt hisszük, h csinosak és kivánatosak vagyunk :))))
2011. júl. 3. 23:51
Dehogynem nézhet ki úgy,mint 20 évesen,sőt jobban.
Itt ez a nő,40 éves,2 gyereken túl van és mégis ő lett Miss Bikini.
[link]
2011. júl. 3. 23:55
Kapcsolódó kérdések: