Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jár annyi férfi prostihoz?
Azért mert a nők elutasítják az összes férfit aki: -nem magas -nem jóképű -nem izmos -nem gazdag(de a gazdagság az nem sokat számít, csak a többi inkább)
A prostik meg nem utasítanak el, ők szexelnek velünk jó pénzért.
21f
Inkább járjanak prosttihoz, mint hogy valakivel egyértelműen éreztessék hogy csak szexre kell, vagy roszann esetben megerőszakoljanak nőket.
Nem értem mi ebben az érthetetlen, szexre vágynak, de nem tetszik nekik senki, vagy csak enm tudják megszerezni, ezért nyomulás helyett a kevésbé kínos utat választják.
Mert ez a kikapcsolódás egy formája.
Pl nem volt csajom unatkoztam és végigfutott a fejemben,hogy mit csináljak.Gyúrni már voltam,a kutyát is levittem már,kiverni uncsi,ahá!Dugni akarok,de a felesleges körökhöz végképp semmi kedvem,a régi csajokhoz,kefélő barátnőket sem akarom látni.
Telefonálok,bejelentkezek és egy órán keresztül kefélek egy full bombázó csajt,aki mindenben a kedvemre tesz.
És rohadtul nem vágom,hogy itt a gyiken,mi ez a húhó a prostizás körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!