Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy engedje meg nekem a mellei gyúrogatását?

Figyelt kérdés
Imádom a barátnőm mellét simogatni, gyúrogatni, de ő újabban nem szereti, ha ezt csinálom, azt mondja, inkább csak csókolgassam a melleit. De én kifejezetten szeretem a kezemmel is munkába venni a szép formájú, kerek melleit. Miért nem akarja, hogy fogdossam a mellét? Tegnap este durván meg is kérdezte, hogy mi a jó egy férfinak a női mell "nyomorgatásában". Én nagyon meglepődtem. Már maga a "nyomorgatás" szó sem tetszett.
2009. márc. 28. 12:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az övé nem lapos, csak már nem olyan feszes, mint régen, sokkal lágyabb és elomlóbb, de van benne cucc rendesen, tehát telt, csak éppen nem áll úgy, mint a gumilabda, de ezt nem is bánom. Markoltam már gumilabda mellű nő kebleit is, de az nem volt olyan élvezetes.
2009. márc. 29. 15:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Na, hát figyelj. A barátnőd nem azért van, hogy a TE vágyaidat kielégítse. És ha NEKI nem szerez örömet, ha te az Ő melleit gyúrogatod, akkor ehhez joga van. Ha pl. nem szeretné az anális szexet, neked nincs jogod azzal érvelni, hogy "de milyen nagy örömet szereznél nekem vele". Egy párkapcsolat, és különösen a szex a KÖLCSÖNÖS örömszerzésről szól, és nem arról, hogy eltűröm, hogy nyomkodják a mellemet, mert neki ez így jó.

A másik pedig az, hogy nehogy már te mondd meg, hogy milyen a jó mell. Ha ő a gumilabdát szereti, akkor ezt tartsd tiszteletben. Te nem bánod, hogy az ő mellei nem feszesek, ő viszont igen. És jelezném, hogy a mellei az övéi. Nem pedig a tieid.

2009. márc. 29. 16:04
 13/17 anonim válasza:
96%
Írtad hogy "már nem olyan feszesek"...nah ez épp elég ahhoz ,hogy ne hagyja..te hagynál valamit amitől egy idő után rosszabul éreznéd magad mert neked nem tetszene?Nehogy már egy ember egy másiknak akarjon inkább tetszeni mint sajátmagának...
2009. márc. 29. 17:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom neked sem mindegy, hogy mikortol nem fog felállni a f.arkad!
2010. jan. 13. 10:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért kell "gyömöszölnöd"? Erre élvezel, vagy mi? Simogasd, csókolgasd.. Azt sokkal jobban fogja élvezni egy lány.
2010. jan. 13. 10:52
 16/17 anonim ***** válasza:

"Pár erősebb nyomás és rákos is lehet."

:DDDDDDDD

2010. jan. 13. 11:05
 17/17 anonim ***** válasza:
95%
9 hónapja nem léptél ezen a problémán túl? Hagyd már szegény barátnődet. Nem szeretné, és kész. Mi olyan nehéz ezen az egy szón, hogy nem? Ha jól csinálnád, és élvezné, engedné, és nem érdekelné, hogy omlósabb lesz a melle. De nem tetszik neki. Ő nem azért van, hogy mindent a te kényed kedved szerint csináljon. Ő is ember. Van akarata, el tudja dönteni, hogy mi jó, vagy éppen mi nem jó neki. A mellei gyúrogatása például nem jó. Ennyi. Ha szereted, akkor nem fontos téma ez.
2010. jan. 13. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!