Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy engedje meg nekem a mellei gyúrogatását?

Figyelt kérdés
Imádom a barátnőm mellét simogatni, gyúrogatni, de ő újabban nem szereti, ha ezt csinálom, azt mondja, inkább csak csókolgassam a melleit. De én kifejezetten szeretem a kezemmel is munkába venni a szép formájú, kerek melleit. Miért nem akarja, hogy fogdossam a mellét? Tegnap este durván meg is kérdezte, hogy mi a jó egy férfinak a női mell "nyomorgatásában". Én nagyon meglepődtem. Már maga a "nyomorgatás" szó sem tetszett.
2009. márc. 28. 12:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Ha nem szereti ha a melleit nyomorgatod, az azért van mert tényleg nyomorgatod! Utálom én is, ha valaki nem tud bánni vele, és tényleg csak nyomorgatja. Emiatt már tettlegességre is került sor részemről. Ennyi a történet.
2009. márc. 28. 12:22
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
Esetleg fájhat neki, ahogy csinálod.
2009. márc. 28. 12:23
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
A női mell nagyon érzékeny. Csak nagyon finoman "gyúrogasd", inkább gyengéd masszázs legyen. Könnyen meglehet, hogy fáj neki, amit csinálsz.
2009. márc. 28. 12:26
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

Én is útálom a fogdosást,és szerintem a nők többsége.

Símogasd,puszilgasd,vagy ingereld a nyelveddel,de nem tészta,hogy gyúrni kelljen.Nem hogy nem jó,....kellemetlen.

2009. márc. 28. 13:22
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Elég könnyen sérülhet a mell szövete, akárcsak a herének a szövetei. Pár erősebb nyomás és rákos is lehet. Nyilván Te sem szeretnéd, ha a heréidet nyomkodná. Finoman lehet vele játszadozni, de nem lufi, hogy nyomkodni kelljen.

22/f

2009. márc. 28. 14:19
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
az egy dolog hogy neked "jól esik" de figyelj oda hogy b.nődnek is
2009. márc. 28. 16:20
 7/17 A kérdező kommentje:
Továbbra sem értem,mi kivetnivaló lehet a női mellek játékos gyömöszölésében, a férfiak 99 %-a úgyis rendszeresen csinálja a párjával.
2009. márc. 29. 11:32
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én meg nem értem, hogy miért nem érted. Vagy hülye vagy, vagy nagyon férfi, és egyáltalán nem tudod magad a barátnőd helyébe képzelni.

Ha már úgy fogalmaz lány, hogy "nyomorgat" akkor FÁJ neki. Tudod mi az, ugye? ha nem, kérd meg a barátnődet, hogy rúgjon tökön.

Aztán: senki sem szereti, ha olyan dolgot csinálnak a testével, ami FÁJDALMAT OKOZ neki.

Harmadszor: attól, mert a férfiak 99% a csinálja, Neked miért kell?Nem értem az összefüggést.

Sok szerencsét az életben.

2009. márc. 29. 14:20
 9/17 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle, nemem fáj neki, csak attól fél, hogy a sok gyömöszölés miatt ellágyul a melle, nem lesz olyan feszes és stabil, mint régen. Mióta gyömöszölöm, így is sokkal lágyabb, omlósabb lett, ezt mondjuk én is észrevettem, de ez engem nem zavar, sőt kifejezetten tetszik. Őt viszont zavarja, hogy már nem feszül olyan masszívan a melle, mint mondjuk két éve, mikor elkezdtem a gyúrogatást. Én erre azt mondom, hogy egyszer úgyis minden nő melle ellágyul, nem mindegy, hogy mikor? És ha közben még a pasijának is örömet szerez, abban mi a kivetnivaló???
2009. márc. 29. 14:26
 10/17 anonim válasza:
100%

Te örülnél ha mondjuk 10 évvel előbb lennének ősz hajszálaid???? ez csak egy példa:)

mellesleg nemis tudom mi lehet a baja..elvégtére is ahogy leírtad a melle eléggé elveszti a vesszeségét,lehet neked ez tetszik,de szted melyik nő örülne lapos logó melleknek??????

2009. márc. 29. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!