Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy engedje meg nekem a mellei gyúrogatását?
Én is útálom a fogdosást,és szerintem a nők többsége.
Símogasd,puszilgasd,vagy ingereld a nyelveddel,de nem tészta,hogy gyúrni kelljen.Nem hogy nem jó,....kellemetlen.
Elég könnyen sérülhet a mell szövete, akárcsak a herének a szövetei. Pár erősebb nyomás és rákos is lehet. Nyilván Te sem szeretnéd, ha a heréidet nyomkodná. Finoman lehet vele játszadozni, de nem lufi, hogy nyomkodni kelljen.
22/f
Én meg nem értem, hogy miért nem érted. Vagy hülye vagy, vagy nagyon férfi, és egyáltalán nem tudod magad a barátnőd helyébe képzelni.
Ha már úgy fogalmaz lány, hogy "nyomorgat" akkor FÁJ neki. Tudod mi az, ugye? ha nem, kérd meg a barátnődet, hogy rúgjon tökön.
Aztán: senki sem szereti, ha olyan dolgot csinálnak a testével, ami FÁJDALMAT OKOZ neki.
Harmadszor: attól, mert a férfiak 99% a csinálja, Neked miért kell?Nem értem az összefüggést.
Sok szerencsét az életben.
Te örülnél ha mondjuk 10 évvel előbb lennének ősz hajszálaid???? ez csak egy példa:)
mellesleg nemis tudom mi lehet a baja..elvégtére is ahogy leírtad a melle eléggé elveszti a vesszeségét,lehet neked ez tetszik,de szted melyik nő örülne lapos logó melleknek??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!