Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiú létemre majdnem megerőszak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú létemre majdnem megerőszakoltak!? 16/F

Figyelt kérdés
Budapesti vagyok.Egyik este a barátnőm kidobott és nem volt pénzem vonatra szóval az utcán aludtam.És elaludtam.Utána egy más helyen ébredtem.Két nő vetkőztetni akart.De sikerűt elmenekülnöm mert nem vagyok olyan gyenge.Lefogtam az egyik kezét és Adtam neki egy pofont ekkor nem tudott figyelni és el menekültem.Utána nappal rájöttem hogy csak 100-200m-re voltam onnan ahonnan elvittek.Hazamentem de senkinek nem mertem beszélni róla.Depressziós vagyok mert félek hogy újra megtörténik.Mit tegyek?
2011. júl. 3. 10:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8%
Ha valoban fiu vagy és igaz a történet akkor miért nem szexeltél velük, bármelyikünk örömmel lett volna ilyen helyzetben.Ne félj a farkad nem kopik el, vagy nem kedveled a csajokat?
2011. júl. 3. 12:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Vrájá haver ha este nemtudtál hazamenni....másnap 100-200km -re arrébb volt "csak",akkor másnap hogyaretekbe jutottál haza???akkor mérnem tudtál este hazamenni???? :oo
2011. júl. 3. 14:51
 13/20 A kérdező kommentje:
Mert anyámék nem tudták hogy a barátnőmnél vagyok este.És direkt csak reggel hívtam őket mert azt mondtam hogy egy barátomnál voltam.
2011. júl. 3. 16:20
 14/20 anonim ***** válasza:
ezt melyik pizsamádban álmodtad?
2011. júl. 3. 18:32
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Nem kell szégyenkezned. Ez nem játék. Ha terhel a dolog, nyugodtan keress orvost, pszichológust, stb. SOS!
2011. júl. 21. 23:13
 16/20 anonim válasza:
100%
AZONNAL ORVOST! nem szégyen az ha valami lelki gondod van, hidd el ha megoldod sokkal könnyebb lesz minden, de nekem is gyanús hogy nem maradtál ott...
2012. jan. 3. 16:56
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
De miért maradt volna ott? Nem állat, hogy minden nősténnyel kopuláljon...
2012. szept. 1. 16:44
 18/20 anonim ***** válasza:

Azt tudod-e, hogy egyszer volt, hol nem volt. Volt egyszer egy Báró Hátszegi Lénárt, aki nemes volt, s volt 7 szilvafája, így volt õ a Hétszilvafás Nemes...

Szüleid tutira ismerik.

Vagy a Münchausen Bárót...

2012. szept. 26. 07:32
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

engem gimiben (1.-ős voltam) 2 végzős csávó a wc-ben akaratom ellenére meg+úrt, (az egyik lefogott, aztán másik tolt, majd csere) így akartak megalázni amiért zsidó származású vagyok. Borzalmas volt, de senkinek sem szóltam róla. Késöbb Elkeztem gyúrni, és 2 év alatt 65-röl 105 kilóra "híztam"(persze kox-al), elhatároztam hogy bosszút állok . A 2 csávót sokan ismerték ugyhogy nem volt neheéz megtalálnom őket. Az egyik fas+t az utcán kaptam el este amikor egyedül volt, és egy közeli parkba hurcoltam, majd leszedtem a nadrágját, és jött aminek jönnie kellett (úgy meg ba++tam hogy egy hang nem hagyta el a torkát). Ő mozdulni sem bírt mert előzőleg kapott egy szép nagy állast, és kb. 15-öt bele bikáztam az oldalába a földön. A haverját a munkahelye közelében kaptam el amikor végzett a műszakkal.

Feljelenteni sem mertek a puhapö-csűek.

THE END.

21/F

2012. okt. 22. 19:51
 20/20 anonim válasza:
hogy lehettek ilyen *********? -.- Nem mindenki szereti a nemi életét másokkal, csak azzal akit szeret. Szerintem inkább gondoljatok arra, hogy nem csak olyan emberek vannak mint ti!
2015. aug. 12. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!