Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kissé heges arc visszataszító? Kizáró ok? KÉP lent.
Figyelt kérdés
Sajnos ilyesmi az enyém is. Mindkét oldalon, de nem nagy felületen, csak egy kicsit.., mint a képen. Ha alapozót teszek fel, akkor nem látszik annyira. Szóval... ha alapból szép a lány, ez kizáró ok nektek?
2011. júl. 2. 22:30
11/16 A kérdező kommentje:
Igazad van :) köszi
2011. júl. 3. 19:22
12/16 Vanedaful válasza:
Ha nem tetszik, akkor egy jó kozmetikus tud rajta segíteni kezeléssel (kicsit költséges, de nagyon hatásos, és csak 1x kell kifizetni)
13/16 anonim válasza:
Ne aggódj sok fiú fog téged szeretni! ;)
14/16 anonim válasza:
Szerintem van tök fless, ha van mondjuk a szemöldöködtől az arcod negyedéig egy vágás. Igazi kemény emberes.
15/16 anonim válasza:
ha az arcod szép, akkor semmi gond. :)
16/16 anonim válasza:
én rondább vagyok sokkal, adsz egy puszit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!